RTX 3060 alınır mı?

Bütçe
6000-7000
8k seviyesine inse rtx 3060 alacağım. Çünkü rtx 3050 2060 seviyesinde bile değil. Ama fiyatlar düşmüyor. Stok sıkıntından dolayı sistemi böyle almak zorunda kaldım. Güzelim sistem ekran kartsız eskiyecek galiba.
Hocam rtx 3050 almayı düşünüyordum bende 1 ay önce. Sonra bir anda rx 6600 aldım. Yaptığım en iyi karar olmuş. Bu fiyat bandına rx 6600xt bulabilirseniz düşünmeden alın derim.

8k seviyesine inse rtx 3060 alacağım. Çünkü rtx 3050 2060 seviyesinde bile değil. Ama fiyatlar düşmüyor. Stok sıkıntından dolayı sistemi böyle almak zorunda kaldım. Güzelim sistem ekran kartsız eskiyecek galiba.
Şu sıralar biraz da olsa düşüyor deniyordu ama değişen bir şey yok gibi, üzücü.
Hocam rtx 3050 almayı düşünüyordum bende 1 ay önce. Sonra bir anda rx 6600 aldım. Yaptığım en iyi karar olmuş. Bu fiyat bandına rx 6600xt bulabilirseniz düşünmeden alın derim.
Adobe Animate ve Unity gibi işler için AMD uygun değil pek.

Yaza kadar hatta en geç eylüle kadar almam gerek kart.
Şu sıralar biraz da olsa düşüyor deniyordu ama değişen bir şey yok gibi, üzücü.

Adobe Animate ve Unity gibi işler için AMD uygun değil pek.
Evet konuyu kapatmadım çünkü hala ne yapacağımı bilmiyorum. GT710 idare ediyor evet ama ona güvenirsem sıkıntı çıkarır. NVİDİA desteğide sona erdi.

Edit:hala alamadım bütçe aynı ve neredeyse hazır gibi şubatta Türkiyeye gidiyorum rx 6700 girdi piyasaya fiyatlar biraz düştü kafa daha çok karıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı