RTX 3060 Almaktansa 4500'e 2060 Alınır mı?

TR'de 4-5 bin aralığında çıkacağının garantisi yok sadece olursa yurt dışı fiyatları bu şekilde olur ön sipariş fiyatları da buna işaret ediyor 490 sterline amazon.co.uk veya Amazon. Es'de 550 Euro civarına satıyordu. 4600-4800 TL civarlarıan geliyordu. Tabii dövizde şu aralar yükselme trendine girdi bu rakamlar daha da artabilir.

Türkiye'de 4000-5000 aralığında çıkacağını şahsen asla düşünmüyorum. Amazondan takip ederseniz 5000₺ altına alabilme ihtimaliniz var amazon/de/uk/us bakabilirsiniz. Muhtemel fiyatların üstüne 100 dolar vergi öderseniz maximum 680 dolara gelir diye düşünüyorum tüm masraflar dahil.
Screenshot_20210224_130421.jpg

Türkiye'de 4000-5000 aralığında çıkacağını şahsen asla düşünmüyorum. Amazondan takip ederseniz 5000₺ altına alabilme ihtimaliniz var amazon/de/uk/us bakabilirsiniz. Muhtemel fiyatların üstüne 100 dolar vergi öderseniz maximum 680 dolara gelir diye düşünüyorum tüm masraflar dahil.
Eki Görüntüle 894116
Amazon'dan daha önce hiç ürün almadım. Nasıl güveneceğimi ve garanti vs. olaylarını bilmiyorum.

Amazon'dan daha önce hiç ürün almadım. Nasıl güveneceğimi ve garanti vs. olaylarını bilmiyorum.
Amazon güven konusunda açık ara en iyi firmadır. Amazon.tr'den alırsanız Türkiye'de, yurt dışından alırsanız yine amazona gönderiyorsunuz onlar yurt dışı işlemleriyle ilgileniyor 2 yıl garanti veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı