RTX 3060 "bilerek" daha az mining yapacak!

Hocam RX 5700 XT kazımda daha mı iyi oluyor?
Oldukça performanslı fiyatına göre. Şu an bilmiyorum fiyatını fakat 2-3 tane alarak 3080 performansı yakalayabiliyorsunuz, hatta geçebiliyorsunuz birazcık.
Evet Hala mining yapıyor. 1 tane 3080 alıp 20 bin lira vermek yerine 5 tane bundan alır daha yüksek performans elde eder. Sıkıntılı iş.

Az önce miningci biriyle tartıştım. Adam hala umut bekliyor. Yok alırım biostan fixleriz 2017 senesinde de böyleydi falan filan. Adam alsam bile iş yapmasa bile satarım diyor. Demek istiyor ülkemizde sazan çok diyor.

Az önce miningci biriyle tartıştım. Adam hala umut bekliyor. Yok alırım biostan fixleriz 2017 senesinde de böyleydi falan filan. Adam alsam bile iş yapmasa bile satarım diyor. Demek istiyor ülkemizde sazan çok diyor.
Kartla mining yapamadın mı sorun değil hala karaborsacılık yapıp kar elde edebilirsin. Adamın dediği de mantıksız değil aslında.

Hocam malum ülkemizde (buna bende dahil) çoğumuz çalışmadan oturarak para kazanmanın peşine düşmüşüz. Bunlarda sırtlan gibi ( nezih insanları ayırıyorum) önlerine gelen her şeye saldırıyorlar. İnsanların karınlarını doyurabilirisiniz ama gözlerini asla doyuramazsınız.

Valla sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. Hala almak isteyenler bile var. Bakacağız. Kendimi post apokaliptik dünyasında hissediyorum, sanki ekmek su gelecek sınırlı sayıda, almazsak ölecek gibiyim. Ne hallere soktular şu miningcileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…