RTX 3060 "bilerek" daha az mining yapacak!

Bu ekran kartına para vereceğim ve istediğim şeyi yapacak. Yapabileceğinin yarısını yapması ne Nvidia'yı ne de sizi haklı çıkarır. Burada yapılan kullanıcıyı pahalıya yönlendirme kısaca dolandırıcılıktır.

Hocam beni dolandırsın Nvidia sıkıntı yok (!) Yeter ki 4 aydır sistem dizmek isteyen benim gibi onlarcasına kart satın alabilme şansı tanısınlar. Aylardır sistem dizmeye çalışan bir ton insan var bazılarının açgözlülüğüne kurban ettiler insanları. Sonunda güzel bir haber geldi. Ben dolandırılmak istiyorum benim gibi birçok kişide dolandırılmak istiyordur hocam ...

Hocam ECC isteyen TRX40 alır gibi bir şey bu durum. Bence dolandırıcılıkla pek bir bağlantısı yok.

Bu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim; NVIDIA'nın sizi takmadığını, sadece hisse değerlerine önem verdiklerini anlamış olursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ohhh! Umarım RTX 3080 Ti çıktığında olur böylece Palit GameRock RTX 3080 Ti alabilirim. <3

Uyguna 3070 bekleyen ben üzgün. 70 serisinden aşağısına bakmazdım ama standartlarımı düşürme vakti geldi anlaşılan.

Linus her videoda Nvidia'yı eleştiriyor. Bu seferkinde artık dayanamayıp, sonunda küfür bile etmiş.

Mining yapan adam BIOS bile modlarken sürücü modlayamayacak mı? Boş iş.

Mining yapan adam BIOS bile modlarken sürücü modlayamayacak mı? Boş iş.
Sadece sürücü limiti değil. Hem sürücü hem BIOS hem çip ortaklaşa şekilde diyorlar, aşılması mümkün değil diyorlar. Tahminimce gizliden gizliye donanımsal denetim getirdiler, öyle bir durumda imkansız olur limitin kaldırılması gibi şeyler. Apple'ın Mac'lere getirdiği donanımsal denetleyiciler gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…