RTX 3060 "bilerek" daha az mining yapacak!

Ne kadar etkili olacağını bilmiyorum, daha çok miningcileri kışkırtmak için yapılmış bir hamle gibi, sonuçta kart hala mining yapabiliyor. Umrunda olacaklarını pek sanmıyorum. Onun dışında scalperlar için de önlem alarak, her kredi kartı başına en fazla 1 sipariş olmalı mesela.

Bir de 12 çikotayt ve ucuz diye tam mining kartı olup yok satardı. Adamlar normal kullanıcılar kart alabilsin diye kendi satışlarını düşürüyor. xd Tabi bu engel olmasa çikotayt ve fiyatıyla beraber 40-50 mh/s kazabiliyordu sanırım bu. Büyük ihtimal yine saldıracaklar karta bir şekilde kırarlar.

Kalıcı bir çözüm değil gibi. Adamlar ucuza bulurlarsa 2 tane alırlar 5700 XT performansı yakalarlar. Farklı BIOS atarlar falan. Bunun önüne geçilmesi kolay değil.
O kadar hızlı bir şekilde BIOS bulabilirler mi acaba? Mining performansını yarıya düşürmenin işe yarayacağını sanmıyorum çünkü kart hala mining yapabiliyor, kart satıcılarının da artık sınırlaması gerek siparişleri. Her hesaba en fazla 1 sipariş hakkı vb. kısıtlamalar yapabilirler en basitinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…