RTX 3060 bilgisayar surekli oyundan atiyor

23emre23

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben de.
RTX 3060.
16 GB RAM.
i5 11. nesil bir bilgisayar var.
Çok anlamıyorum ama internetten baktığımda oyunu recommended seviye de açması gerekiyor ama bir süre sonra oyundan atıyor.
En son attığında GPU 67°idi.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Sadece oyun mu kapanıyor yoksa sistemde donma kapanma oluyor mu? Hangi oyun ve sadece o oyunda mı oluyor?

Oyunlar kapanıyorsa PSU yetersiz geliyordur FPS sabitleyerek oynamayı deneyebilirsin veya yeni PSU geçebilirsin.

Sadece oyun mu kapanıyor yoksa sistemde donma kapanma oluyor mu? Hangi oyun ve sadece o oyunda mı oluyor?
Birkaç defa yeniden başlattı.
Onun haricinde mass effect içinde aynısı oldu
Oyun donup kapanıyor
Wolfeinstein oyununda da bu kadar olmasa da attı.

Bir oyunda mı atıyor, bütün oyunlarda mı? Oyun orijinal mi korsan mı?
Gamepass oyunu
Bir kaç oyunda yaptı
Lies of p indirdim onda da yapıyordu fps 30 yaptım atmayı bıraktı .
Ama battlefield,masa effect
Önceden oynadığım elden ringte de atıyor şuanda
İlk oynadigimda atmiyordu

Oyunlar kapanıyorsa PSU yetersiz geliyordur FPS sabitleyerek oynamayı deneyebilirsin veya yeni PSU geçebilirsin.
Lies of pde sabitledim ama battlefield 3 için nasıl sabitlerim bulamadım

İşlemci sıcaklığınada bakar mısın? Eğer oda yüksek değilse sırası ile işlemcini, ekran kartını test et. İşlemci için Cinebench veya Prime95 kullanabilirsin. Ekran kartı için FurMark'ya da Heaven Benchmark kullanabilirsin. Ayrıca yaptığını sanmıyorum ama herhangi bir Overclock uyguladıysan geri al.

Overclock ne bilmiyorum
O yüzden yaptığımı sanmıyorum
Diğerlerini yapıp döneyim
En son kapandığında boyleydi

Dosya Ekleri

• 20230917_012642.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 31
O baktığın uygulamada CPU sıcaklığını göstermiyor. MSI Afterburner uygulumasını kurup oradan oyun için de CPU sıcaklığını göstermen gerek. Burada nasıl yapılacağı anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam
Teşekkürler
Yarın bakıp atayım artık

Bakayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…