RTX 3060 bulanık görüntü veriyor

Daha fazla  
İlk NVIDIA kartım olan RTX 3060'ı bugün kullanmaya başladım. Oyunlarda test ediyorum birkaç saattir ancak anlamlandıramadığım bir şeyler var. Oyun ayarları ne kadar yüksekte olursa olsun garip bir bulanıklık var. RDR2'de ve GTA 5'te gözlemleyebildim, GTA 5'in örnek fotoğrafını çektim.

Franklin'in yüzü ve arabanın genel hatları bulanık gözüküyor. NVIDIA denetim masasında açmam gereken herhangi bir ayar mı var? Veya oyun içinde hangi ayar bu durumu etkiliyor?

Hocam RDR2 ayarlarınızı atar mısınız? bende bu şekilde cam gibi yapmak istiyorum.

Hocam RDR2 ayarlarınızı atar mısınız? bende bu şekilde cam gibi yapmak istiyorum.
RDR2'de cam gibi görüntü alabilmek için gelişmiş ayarlardaki resolution scale ayarını 1.5x - 2x gibi değerlere almak gerekiyor. Bu da çok FPS kaybı getiriyor fakat görüntüdeki iyileşmeyi fark edebilirsin.

Ayrıca TAA denilen lanet ayar da çok etkiliyor. Ya kapat ya da açıp TAA keskinliği ayarını yükselterek kendine uygun bir nokta bulmaya çalış.

Oyun artık bende yüklü değil ayarları atamam fakat kilit ayarlar:
1- Resolution Scale
2- TAA
3- TAA Sharpness
4- MSAA
5- FXAA.

Bunları kurcalayarak halletmeye çalış. Motion Blur ayarını kapat. AMD kullanıyorsan Radeon programındaki keskinleştirme ayarını da kapat veya duruma göre kademeli aç test et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…