RTX 3060 ekran kartında DP calışmıyor

Batualp_togay

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi RTX 3060 ekran kartım var. Eskıden HDMI kullanıyordum fakat 2. ekran takmak için DP portunu kullanmam gerekti ondan sonra kendıme DP kablosu aldım ve kullanmaya başladım. Bilgisayarı sokmem gerektı ve 1,2 aylıgına bilgisayarı topladım ve tekrardan kurdugumda DP girişlerinin çalışmadıgımı fark ettim ve HDMI taktım o çalıstı. Ondan sonra forumlara baktım ve sürücüleri güncellemem gerektiğini öğrendim ve BIOS, ekran kartı ve işlemcı sürücülerimi güncelledim ama sorun çözülmedi. Eskiden kullandıgım port artık kulanamıyorum dedigim gibi portların hıçbiri calışmıyor. Teşekkürler.

Arkadaşlar güncelleme artik HDMI da çalişmıyor klavye ve muse ışiklarida sondu nabacağım ben.

Arkadaşlar güncelleme artik HDMI da çalişmıyor klavye ve muse ışiklarida sondu nabacağım ben.

Ama kasanin fanlar rbg ve ekran kartını fanlari çalışıyor.

Ama kasanin fanlar rbg ve ekran kartını fanlari calışıyor.

Arkadaşlar bir güncelleme daha, en son çare olarak araştırdım ve RAM'leri söküp silgi ile sildim ve yerine taktım. Artık en azından HDMI klavye ve mouse çalışıyor (buna şükür(az daha altıma yapacaktım şşş aramızdaaa:))heh neyse devam. Ama DP kablo sorunu hala devem ediyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı