RTX 3060 ekran kartları GameGaraj'da satışta almayın!

Stoklar düzelince 4000-6000 liraya 3060TI bile bulabileceğiz bence.

3060 bayağı ucuz fiyattan duyuruldu. 3200-4000 lira olsaydı cidden herkes alırdı. Kartın suçu yok.

GameGaraj'ın da suçu yok. Adamlar miningciler alamasın, pes etsin diye uğraşıyor.
 
Konuyu çok derinlemesine ele almaya gerek yok. Aktif bir madencilik furyası ve üretim azlığı gündemde olduğu sürece ekran kartlarının fiyatları yüksek olmaya devam edecektir. Satıcıların ana amacı kazanç ise fiyatlandırmalarını bu şekilde yapacaklardır. RTX 3060 bekleyen biri olarak 8000 TL'yi bu karta verebilecek kadar şirazem kaymadı. He çok niyetli olan varsa alım yapabilir.
 
Ben şahsen küçük tarzda satıcıların yüksek fiyata satmasına şaşırmıyorum ama bu kadar büyük firmaların fırsatçılık yapmasına şaşırıyorum. Bu kartların stok hali 320 dolardan dağıtıldığını düşünün. Markaların ürettiği tabii daha pahalı ama büyük firmalar bile inanılmaz bir karla satmaya çalışıyor.
 
@jax teller fanboyu kandırmadan çok limitin kendisi biraz vasıfsız. İsmini bildiğim iki algoritma var, DaggerHashimoto ve Octopus. Benim gibi bunlarla alakası olmayan biri bile bu ikisini biliyor ve 3060'taki limit Octopus için değil, e o zaman ne anladık biz bu işten?
Yani, bu taraftan hiç anlamıyorum desem yeridir. :D
 
Yani, bu taraftan hiç anlamıyorum desem yeridir. :D
Ben de, sıkıntı da o işte. Buna rağmen bu limit vasıfsız benim için bile, çünkü sadece ETH üstünden işliyor. Başka bir coin kazsan yani limit falan yok, tut ki Bitcoin ETH değil de Çitkoin patladı, gümbür gümbür kazarsın onu.
 
Arkadaşlar almadığınız için teşekkürler ben aldım bu arada palit çok iyi marka.
Kaç defa bu markaların 3060 modellerini satın alıp deneme şansın oldu?
Gerçekten merak ettim dostum. Çok iddialı bir dille konuşmuşsun.
rtx 2060 palit rtx 2080 s palit ve 3070 inno3d kartlarına tanıklık ettim gayet iyi kartlardı. Fakat bi rog strix bi x trio gibi kaslı ve güzel gelmiyo dış görünüş olarak ayrıyetten soğutma açısındanda geride olduğunu testlerde gördüm. Tabiki fiyat farkı var ama yine de pahalıya satıyolar. Bunun miningle veya virüsle alakası yok fırsatçılık bu
Palit, INNO3D gibi markalara da uyduruk demek garipmiş.
Uyduruk demedim çok iyi kartlar 3070 ini kullandım inno3d nin gayet memnun kaldım. Fakat zamanında eş değer kartlara Nazaran 2.5/2.6 k daha ucuza almıştım. Ama aynı marka kartlara göre 400 tl fazladan satılması saçma geldi
Palit, INNO3D gibi markalara da uyduruk demek garipmiş.
Bu arada palit modelini aldım shdjendksk ama mecburdum gerçekten. Mecbur olmasam 6 k bile fazla
 

Geri
Yukarı