RTX 3060 Gaming X mi, ROG STRIX mi?

Hocam konuyla alakası yok bu aralar sistem bakıyorum sistemine baktımda çok hoşuma gitti fiyatı ne kadar.

Ben 4 bine topladım kasa almadım HDD almadım elimde olan parçaları da kullandım ilk olarak anakart+işlemci+ 1X(8GB ram) aldım o zaman R7 370 kullanıyordum sonra satıp sıfır Galax 1650 Super aldım ben aldığımda 1500 TL idi(haziran da) sonra 1 tane daha 8 GB RAM aldım sonra da SSD aldım parça parça topladım yani toplamda 4 bini buldu. Şu an toplarsan daha da çok tutar 2374 lira şu an ekran kartı işlemci de stokta yok buna yakın bir sistem 4500 lira tutar.

Ben 4 bine topladım kasa almadım HDD almadım elimde olan parçaları da kullandım ilk olarak anakart+işlemci+ 1X(8GB ram) aldım o zaman R7 370 kullanıyordum sonra satıp sıfır Galax 1650 Super aldım ben aldığımda 1500 TL idi(haziran da) sonra 1 tane daha 8 GB RAM aldım sonra da SSD aldım parça parça topladım yani toplamda 4 bini buldu. Şu an toplarsan daha da çok tutar 2374 lira şu an ekran kartı işlemci de stokta yok buna yakın bir sistem 4500 lira tutar.

Anladım.

8000₺ ?
O fiyata RTX 3060Ti Palit alınıyorsa Palit derim. İlla RTX 3060 alıcam diyorsanız EVGA.
Bakayım bir.
İnş. marka seçecek lüksünüz olur. Stok problemi böyle giderse hangisi olursa olsun alayım noktasına gelirsiniz.☺️
Umarım, kart sömülecek gibi geliyor ama neyse.
O fiyata RTX 3060Ti Palit alınıyorsa Palit derim. İlla RTX 3060 alıcam diyorsanız EVGA.
Bulamadım, 4.900₺.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı