RTX 3060 GTA 5'te 40 FPS veriyor

Brotal

Femtopat
Katılım
25 Haziran 2022
Mesajlar
49
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
16 GB RAM, i5 11400 işlemcili, RTX3060 bilgisayarda Ultra ayarlarda 40-45 FPS normal mi? Ayrıca 1 saatlik oyun süresinin sonunda CPU'da 92 GPU'da 86 derece sıcaklık görülüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemedim ki hocam. Bilgisayarı da 4 gün önce aldım. Macunu değişitirmek gerekir mi bilemiyorum

Pump out yapmışsa macun değiştirmek gerekebilir ya da macun kalitesizse içindeki.
 
Pump out yapmışsa macun değiştirmek gerekebilir ya da macun kalitesizse içindeki.
Hocam ben rtx 3050 Tİ'lı IdeaPad gaming 3ü kullanıyorum GTA 5 oynarken bende de fanları performans moduna alınca 90 derecelere kadar çıkıyor CPU aynı şekilde Pubg'de de oluyor bu durum. Dediğiniz olay bende de olmuş olabilir mi ? Ve Rami 16 yapınca sıcaklık düşer mi ? Son bir sorum daha olucak hocam ben orta ayarlarda oynarken şarj düşmesi olmuyor ama ayarları yükseltince hafifte olsa şarj düşmesi oluyor Rami yükseltince veya termal macunu değiştirince bu sorun düzelir mi ?
 
Hocam ben RTX 3050 Ti'lı Ideapad Gaming 3Ü kullanıyorum GTA 5 oynarken bende de fanları performans moduna alınca 90 derecelere kadar çıkıyor CPU aynı şekilde PUBG'de de oluyor bu durum. Dediğiniz olay bende de olmuş olabilir mi? Ve RAM'i 16 yapınca sıcaklık düşer mi? Son bir sorum daha olacak hocam ben orta ayarlarda oynarken şarj düşmesi olmuyor ama ayarları yükseltince hafifte olsa şarj düşmesi oluyor RAM'i yükseltince veya termal macunu değiştirince bu sorun düzelir mi?

RAM'i yükseltince performans arttığından şarj düşmesi olayı daha fazla oluyor ve evet macun pump out olduysa değiştirmek gerekir.
 

Geri
Yukarı