RTX 3060 hangi kartın dengi olur?

@Fatihh_ hocam bilmiyorum. Ben de öyle düşündüm. Belki 2070 Super ile 2080 Ti arası olur. Bilinmez. İlk defa bir ekran kartının çıkmasını bu kadar bekliyorum.

Hocam ''RTX''3060 olduğu için RTX oynarsınız herhalde.
Hocam 3060ti 2080s ile eşit, 3060 ile nasıl 2080ti eşit olsun.

Performans böyleyse, Benchmark testleri çıkmadan almayalım. Bu şekilde 2060 Super'e zar zor yaklaşacak gibi, RTX ve DLSS olmayan oyunlarda 5-10 FPS oynamış zaten. RX 6700 XT bekleriz daha iyi. Umalım da bu test sonuçları RTX 3060 laptoplar için olan versiyondur çünkü çoğu kişi çıkar çıkmaz bu kartı almaya çalışacak.

Performans böyleyse, benchmark testleri çıkmadan almayalım. Bu şekilde 2060 Super'e zar zor yaklaşacak gibi, RTX ve DLSS olmayan oyunlarda 5-10 FPS oynamış zaten. RX 6700 XT bekleriz daha iyi.

Bana da çok az geldi performansı ama benchmark videoları gelene kadar stok biter.

Performans böyleyse, Benchmark testleri çıkmadan almayalım. Bu şekilde 2060 Super'e zar zor yaklaşacak gibi, RTX ve DLSS olmayan oyunlarda 5-10 FPS oynamış zaten. RX 6700 XT bekleriz daha iyi.

Aşırı mantıklı olurdu da AMD tarafın da NVIDIA'nın son mining performans düşüşünden sonra kart bulmak imkansız olur.

Hocam evet mining değeri düşecek. Ancak neyin dengi olacak ben de emin değilim? 2070 Super diyen oldu bana 2080 Ti dengi diyen oldu. Ben de çok merak ediyorum.
Mining değeri düşse bile mining yapılmaya devam edilebilicek daha önce amd kartlarda biosu hackleyerek 3 çekirdek gücünde kullanılan kartı 4 çekirdekte kullanabiliyorduk aynı şeyi gtx465’de yaparak gtx470’e çevirebiliyorduk yazılımsal bi değişim olduğu için aynı şeyi 3060’da yapılabilmesi mümkün olucak gibi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı