strongTURK
Hectopat
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz üzere bilgisayarım şalteri attırıyor. Bugün oyun oynarken anlık olarak elektrok gitti ve geldi. Elektrik gelince odamın şalteri attı. Topraklama hattını daha yebi çektirdik. Odama gelen kablolar da yeni değişti. Bu yüzden tesisatta problem olacağını sanmıyorum. Bilgisayatı uzatma kablosuyla kullanıyorum ve bu prize monitör ve kasa bağlı.
Eğer PSU'nun şalterini kapatıp önce monitörün elektrik almasını beklersem ve sonrasında bilgisayarın şalterini açarsam ana şalteri attırmıyor fakat ikisine birlikte elektrik geldiğnde attırıyor. Bunun sorunu neden kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarı aldığımdan beri bu problem var. Başka odalarda deniyorum yine şalteri attırıyor. Sistem bilgilerini aşağı bırakıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi Sosyaller.
RTX 3060.
i7 8700.
1200W Gold PSU olması lazım.
Eğer PSU'nun şalterini kapatıp önce monitörün elektrik almasını beklersem ve sonrasında bilgisayarın şalterini açarsam ana şalteri attırmıyor fakat ikisine birlikte elektrik geldiğnde attırıyor. Bunun sorunu neden kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarı aldığımdan beri bu problem var. Başka odalarda deniyorum yine şalteri attırıyor. Sistem bilgilerini aşağı bırakıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi Sosyaller.
RTX 3060.
i7 8700.
1200W Gold PSU olması lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: