RTX 3060 için ideal ayarlar nelerdir?

Merhaba, bu grafik kartı için hem grafik olarak iyi hem performans olarak iyi ayaları önerir misiniz? İstediğim FPS ayar DLSS açık olmadan 65 FPS altına düşmeden 70 civarı falan gezmesi.
Red Dead Redemption 2 için.

Bu imla hataları ile konunun açılmasına nasıl izin verilmiş bilmiyorum. Anlatmaya çalıştığın şeye gelirsek 1080P çözünürlükte mevcut oyunların tamamına yakını en yüksek grafikte oynayabilirsin. Kafanda spesifik bir oyun var mı ?

RDR 2 için ufak bir miktar MSAA açarak yüksek ayarlarda 60 üstü alırsın, internetten video izleyerek daha kesin sonuç alırsın.

Ben 1080p'de RTX 3060 ile kaplama/texture kalitesi ultra diğer ayarlar ise high ayarlarda dediğiniz değerlerle oynuyorum DLSS olmadan.

Bu imla hataları ile konunun açılmasına nasıl izin verilmiş bilmiyorum. Anlatmaya çalıştığın şeye gelirsek 1080p çözünürlükte mevcut oyunların tamamına yakını en yüksek grafikte oynayabilirsin. Kafanda spesifik bir oyun var mı?

RDR 2 için ufak bir miktar MSAA açarak yüksek ayarlarda 60 üstü alırsın, internetten video izleyerek daha kesin sonuç alırsın.

Aralardaki kelimeleri düzeltmeye çalışırken iyice kötü oldu. Yemek gelmişti düzeltmeye de vaktim olmadı haklısınız.

Monitörün eğer 75 Hz SE 65 FPS yeterli. Monitörün 144Hz ise 144Hz de kullanacaksan 75 FPS alsan dahi kasacaktır.

165 Hz monitörüm.

Ben 1080p'de RTX 3060 ile kaplama/texture kalitesi ultra diğer ayarlar ise high ayarlarda dediğiniz değerlerle oynuyorum DLSS olmadan.
Peki ultra ve high arasında bariz farklar oluşuyor mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı