RTX 3060 için işlemci önerisi

Abartmaya gerek yok doğru ancak yükseltme yapılacaksa ileride kötü olabilir.

Hangisi gerek demiş. 12100F yeterli. Yükseltme vs dememiş. Bütçede belirtilmemiş. Konu sahibi dönüş yapsın. Önerilere tekrar bakılır.

@ProximusTwo 3060 için hangisi gerekli demiş, yeterli olduğu için 12100F öneriyoruz. Konu sahibi anakart, bütçe hiçbir şey belirtmemiş zaten. Yeterli olanı söylüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ProximusTwo Şu toksik hareketlerin bir bitmedi. 3060 için hangisi gerekli demiş, yeterli olduğu için 12100F öneriyoruz. Konu sahibi anakart, bütçe hiçbir şey belirtmemiş zaten. Yeterli olanı söylüyoruz. Her yoruma beğenmedim atmanın sebebi var mı?
Ne toksikliğimi gördünüz? Ayrıca terbiyenizi koruyun, ben babanızın oğlu değilim. Bütçe, anakart, yükseltme vs. hiçbir şey belirtilmemiş, mesaj olsun diye yazıyorsunuz. Ona bakarsak Ryzen 5 3600'de gayet yeterli. Hiçbiriniz önermemiş? 11400 ve 12400F önerenler ayrı bir ironi. Intel'in fahiş fiyatlarına bir şey demiyorum (Sözüm 12100F'e değil). 5600X önerenlere bir şey dememe gerek bile yok sanırım.

Ne toksikliğimi gördünüz? Ayrıca terbiyenizi koruyun, ben babanızın oğlu değilim. Bütçe, anakart, yükseltme vs. hiçbir şey belirtilmemiş, mesaj olsun diye yazıyorsunuz. Ona bakarsak Ryzen 5 3600'de gayet yeterli. Hiçbiriniz önermemiş? 11400 ve 12400F önerenler ayrı bir ironi. Intel'in fahiş fiyatlarına bir şey demiyorum (Sözüm 12100F'e değil). 5600X önerenlere bir şey dememe gerek bile yok sanırım.
Dediğiniz doğru olmasına doğru da ben ne yaptım? Eğer sizden sonra yazdığımı düşünüyorsanız haklısınız çünkü mesajınızı görmedim.

Öncelikle, normal bir şekilde eleştirdim. Yukarıda zaten belirttim. Konu sahibi, konu açmayı bilmiyor. Her şeyi eksik yazmış. Anakart, bütçe gibi gibi her şeyi belirtmesi gerek. Kısaca 3060 için hangi işlemci gerek demek istemiş. Bizde mesaj olsun diye değil," 12100F, 3060 için yeterlidir" demek için yazdık. Sizde her gördüğünüz yoruma beğenmedim atarsınız, böyle bir tepki alırsınız. İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı