RTX 3060 ile NiceHash mining nasıl yapılmalıdır?

hocam fark nedir nice hash benim yerime ayar yaptığı için güzel değerler alıyorum kazanç farkı var mı arasında?
NiceHash havuzunun artı özelliği program üzerinden ekran kartınıza uygun oc uyguluyor oluşu. Ama siz zaten oc programına sahipsiniz, Msi afterburner, aorus programlarınız var. Ayarları o programlar üzerinden siz kendiniz uyguluyorsunuz . Siz kendiniz oc işlemi yapabildikten sonra NiceHash neden kulanmak istiyorsunuz? Ayar denilen tek şey ekran kartına oc yapmak fakat onu da siz yapıyorsunuz zaten

Ben şahsen elimdeki mevcut rig ile 91 hashrate eth kazmaktayım. Şu an Ethermine ile NiceHash üzerindeki gelir/gider tablosunu hesapladığımda arada 0,38 dolar kayıp var.
38 Cent düşük bir mebla gibi görülebilir ama dolar kurumuz ile hesap ettiğimizde 3,19₺ yapıyor. Yani sırf NiceHash kullanımından dolayı 102,08₺ daha az kazanacağım aylık. Oc yapmıyor olsanız veya anlamıyor olsanız kullanın derim de oc yapan ve hashrate arttıran sizsiniz

Hocam neden bilmiyorum nicehash o.c kapattığımda kendi o.c ayarlarımı uyguladığımda 6-7 mh az aldım bu yüzden nicehash tercih ediyordum fakat ödeme yöntemi bir türlü nedense bana güven vermedi. Ethermine'ı da kuramıyorum yani beceremiyorum onu öğrenirsem geçmeye çalışacağım

Çünkü ortada küçük bir aldatmaca var

Nicehash üzerinden eth kazıyorsunuz, normalde ethereum algoritması "ethash"tır fakat siz NiceHash üzerinden "Daggerhashimoto" algoritması üzerinden kazmaktasınız. Haliyle hash değerlerinin farklı olması normaldir çünkü farklı algoritmalar.

Ne sorun yaşamaktasınız hangi adımda takılmaktasınız siz yazın ben size yardımcı olayım.

Hash değeri hem ETHASH hemde Daggerhashimoto algoritmasında aynı ayarlar yapıldığı sürece hep aynıdır. Nicehash de daha yüksek hashrate almasının sebebi Nicehash Quickminer uygulamasının otomatik olarak ideal overclock yapmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…