RTX 3060 kaç TL olur?

quaLOL

Centipat
Daha fazla  
Bu yıl bilgisayar alacaktım ama miningden dolayı ekran kartı kalmamış ve fiyatlar oldukça yukarı çekilmiş. Bende size bir soru soracağım.
1. Bu mining başlamadan önce RTX 3060 kaç TL ydi?
2. Bu mining bitince RTX 3060 tahminen kaç TL olur?
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5- 4 bin arası olur, hatta indirimlerle 3 bine falan bulunabilir. Sadece mining değil çip krizi de bitmesi lazım.

Ayrıca RTX 3060 fiyatların yüksek olduğu zamanlarda çıktı, ucuz fiyatını hiç göremedik.

3.5 - 4 bin falan çok masum hayaller kuruyorsunuz arkadaşlar yapmayın üzülürsünüz bu ülkede neyin fiyatının düştüğünü gördünüz de şu an 10 bin olan kart 1 yıl sonra 4 bin olsun.

3.5 - 4 bin falan çok masum hayaller kuruyorsunuz arkadaşlar yapmayın üzülürsünüz bu ülkede neyin fiyatının düştüğünü gördünüz de şu an 10 bin olan kart 1 yıl sonra 4 bin olsun.

Olağanüstü halden dolayı yükseldiği için illa düşmek zorunda.

22 yıldır bu ülkede yaşayan birisi olarak sadece gülüyorum dostum umarım dediğin gibi olur :)

2017'de aynısı olmuştu. Yoksa bende biliyorum hiçbir şeyin yıllardır fiyatının düşmediğinin. 2017'de aynısı yaşandı. Senin dediğin gibi olsaydı şuan bilgisayar alabilen olmazdı emin ol.

22 yıldır bu ülkede yaşayan birisi olarak sadece gülüyorum dostum umarım dediğin gibi olur :)

2017'de aynısı olmuş ve daha sonrasında piyasada ekran kartı bolluğu oluşmuştu, bedavadan biraz pahalıya bir dünya ekran kartı mevcuttu, sıfır fiyatları dahil. Hemen bu ülkede diye başlayanlardan da bıktım artık, bu küresel bir sorun, piyasa düzeldiğinde fiyatlar düşecek, evet Türkiye'de de düşecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı