RTX 3060 laptop The Last of Us'ta 45 FPS'i geçemiyor

İşletim sistemi
Windows 11
Kanka hiçbir işe yaramadı ya şu an bile düşük yüksek karışık ayarda oynuyorum en fazla 50 FPS görüyorum :D bölüm geçişlerinde çok drop yiyorum anlayacağın pek yaramıyor.

Kanka bu olayın undervolttan kaynaklandığını düşünmüyorum 4 GHz çalışırken 94-96 derecelere çıkabildiğini gördüm laptopun yani oyunla alakalı olabilir. oyundayken sıcaklık bu arada 92-93
Boşuna bekleme çok istiyorsan o halde oyna o oyun 3-4 ay daha düzelmez

4-5 ay? Böyle bir büyük oyunu 4-5 ay Steam de bozuk bir şekilde tutamazlar.
2 haftaya oynanabilir düzeyde olacaktır.

Yine çok bilip hiçbir şeyden anlamayanlarla dolmuş yorumlar.Hocam oyun sıkıntılı suan bnde normalde konsolda 2 defa bitirdim suan pc de oynuyorum minimum 60 ile 120 arası oynayabildim.3 4 ay sürmez oyunun optimize edilmesi max 1 2 ay bna göre hızlı reaksiyon veriyorlar şuan takip ettiğim kadarıyla.

Hocam sorum şu işlemci termal macunu sürülmezse işlemci saatinde bir düşüş meydana gelir mi acaba sıcaklıklar 92-93?

Sisteminizde throttle gibi bir sorun yok. İşlemciniz yüksek sıcaklıklar nedeniyle frekans kısmıyor.
95 derece ve sonrası sorun teşkil eder fakat 10. nesil yüksek nanometreli bir işlemciye göre sıcaklıklarınız kötü değil.
Son olarak en son ne zaman termal macununu yenilediniz hocam?

Sisteminizde throttle gibi bir sorun yok. İşlemciniz yüksek sıcaklıklar nedeniyle frekans kısmıyor.
95 derece ve sonrası sorun teşkil eder fakat 10. nesil yüksek nanometreli bir işlemciye göre sıcaklıklarınız kötü değil.
Son olarak en son ne zaman termal macununu yenilediniz hocam?

1 yıl olacak sanırsam 6-7. ayda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı