RTX 3060 laptopta düşük grafiklere rağmen FPS düşmesi

Gyegejwu

Hectopat
Daha fazla  
Genellikle oyunalarda Max 77min 71-72 derecelerde oluyor. Ekran kartım ve Minecraft Bedrock Max grafik 14 chunkda 95 110 FPS arası Green hell oyununda yüksek grafiklerde 60 FPS ve ara sıra da droplarla hunt showdonı hiç saymıyorum. Oyunu berbat grafiklerde oynamama rağmen drop giriyor ve 80 FPS'in üstüne pek çıkamıyor. Sizce normal midir?
Lenovo hizmetlerini aramalı mıyım?
-RTX 3060 laptop GPU.
-16 GB RAM.
-R7 5800H.
-460 GB SSD.

Kanka bu Lenovo'larda genel bir problem var 3050 Ti var bende de ancak düşük FPS alıyorum, grafikleri en yüksekte tutmayı dene daha iyi olur.

Genellikle oyunalarda Max 77min 71-72 derecelerde oluyor. Ekran kartım ve Minecraft Bedrock Max grafik 14 chunkda 95 110 FPS arası Green hell oyununda yüksek grafiklerde 60 FPS ve ara sıra da droplarla hunt showdonı hiç saymıyorum. Oyunu berbat grafiklerde oynamama rağmen drop giriyor ve 80 FPS'in üstüne pek çıkamıyor. Sizce normal midir?
Lenovo hizmetlerini aramalı mıyım?
-RTX 3060 laptop GPU.
-16 GB RAM.
-R7 5800H.
-460 GB SSD.

BIOS güncellemesi ile düzelir Legion'umda da aynı sorun var şu an.

170wat.

Önceden yapmıştım ancak 1 yıl geçti aradan.

Laptoplarımız aynı özellikte bende de bir problem var şu aralar Forza da Ultra 80 veren PC şu an 50ye drop giriyor ama yakın zamanda BIOS güncellemesi yayınlanacak Lenovo Vantage üzerinden indirirsiniz.

BIOS üzerinde Battery Boost vs. gibi bir ayar var mı? Varsa açık kullanın etkisi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı