RTX 3060 laptopta format sonrası performans düştü

Daha fazla  
RAM
32 GB DDR5 4800 Mhz
Ekran kartı
RTX 3060 Laptop
İşlemci
Intel 12th İ7-1200H 2300 Mhz
Geçen PC'de The Finals sürekli crash yemeye başladı ben de ne yapsam çözemedim hatta format attım gene çözememiştim sonra gelen bir güncelleme ile crash yememeye başladım fakat oyuna girdiğimde büyük bir miktarda FPS düşüşü yaşadığımı fark ettim. Normalde 150 FPS'e sınırlıyordum ve o sınırda geziyordu şimdi ise medium ayarlarda 60-70 FPS alıyorum. Sonra bunu diğer oyunlarda da denedim ve onlarda da yüksek miktarda bir düşüş gözlemledim. Sürücülerimi kontrol ettim, ekran kartımın sürücüsünü değiştirdim eskisini yükledim yenisini yükledim Studio sürücüsünü yükledim fakat hiçbir faydası olmadı bu problemi nasıl çözebilirim?

Geçen PC'de The Finals sürekli crash yemeye başladı ben de ne yapsam çözemedim hatta format attım gene çözememiştim sonra gelen bir güncelleme ile crash yememeye başladım fakat oyuna girdiğimde büyük bir miktarda FPS düşüşü yaşadığımı fark ettim. Normalde 150 FPS'e sınırlıyordum ve o sınırda geziyordu şimdi ise medium ayarlarda 60-70 FPS alıyorum. Sonra bunu diğer oyunlarda da denedim ve onlarda da yüksek miktarda bir düşüş gözlemledim. Sürücülerimi kontrol ettim, ekran kartımın sürücüsünü değiştirdim eskisini yükledim yenisini yükledim Studio sürücüsünü yükledim fakat hiçbir faydası olmadı bu problemi nasıl çözebilirim?

Ekran kartı driveri var mı kontrol et yoksa.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin buradan kur.

Sorununuz sıcaklık ile alakalı olabilir. Havalar ısınınca FPS düşüşleri yaşayan kişiler çoğaldı.Bilgisayarınızın termal değerlerini kontrol etmenizi öneririm.

Anakartınızın resmi sitesinden bios, chipset vb yazılımları, ekran kartınızın resmi sitesinden de ekran kartınızın driverını indirip kurabilirsiniz.

Hocam bu programı indirince yüklemedik program bırakmadı ve bazılarını silemiyorum da program açık diyor ama Görev Yöneticisi'nden bakıyorum öyle bir program yok ve sürücülerin yarısını güncellemedi.

Biraz geç gördüm hocam.

Şimdi tekarar format attım ancak bu driverları nereden güncellemem gerekiyor.

Kurulum yaparken 3 program yüklüyor onları kurulum esnasında iptal edebiliyorsun. Ben sürücüleri öyle güncellemiştim.

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.

Bunu indirip sistemin uygun chipset sürücüsünü bulmasına müsaade edin.

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.

Bunu indirip sistemin uygun chipset sürücüsünü bulmasına müsaade edin.
Yardımınız için çok teşekkür ederim ancak bu dediklerinizi yapmama rağmen hâla the finals oyununda medium grafiklerde bile fps'im 60-70 arasında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı