RTX 3060 laptopta Starfield FPS düşmesi

281746

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 MAX-P LAPTOP
İşlemci
İntel Lake İ7 11. Nesil
RTX 3060 Max-P ekran kartına sahip, 11. nesil i7 işlemcili laptopa sahibim. Oyun ultrada 40 FPS orta ayarlarda 55 FPS çok droplanıyor. Sizce optimizasyon problemi mi? Yoksa sistemsel sorun mudur?

FPS takılmaları fps lagları falan sorunu optimizasyon kaynaklı değildir. Öyle bir sorunu yok oyunun.

FPS takılmaları fps lagları falan sorunu optimizasyon kaynaklı değildir. Öyle bir sorunu yok oyunun.
Nerden biliyorsunuz çok emin konuşuyorsunuz da. Ben sadece fps drobundan şikayetçi olmamışım lütfen konuyu düzgün okuyalım.

RTX 3060 Max-P ekran kartına sahip, 11. nesil i7 işlemcili laptopa sahibim. Oyun ultrada 40 FPS orta ayarlarda 55 FPS çok droplanıyor. Sizce optimizasyon problemi mi? Yoksa sistemsel sorun mudur?

Sadece starfielddamı bu problem var yoksa diğer AAA oyunlarda da sorunlar yaşıyor musun?

Sadec.

Sadecee Starfield.

Ben oyunu oynamadım fakat oynayanlar drop sorunu olmadığını belirttiği için ve de siz diğer oyunlarda sıkıntı çekmediğinizi söylediğiniz için sebebini bilemiyorum diğer oyunlarda da sıkıntı olsa işlemci veya ekran kartının fazla ısınmasından falan olabilirdi fakat oda değildir diğer oyunlarda bu problem yoksa.

Başka neyden şikayetçi olmuşsun ben göremedim. Ayrcıa oyunu ben de oynuyorum daha hiç drop görmedim.
Klasik olarak düşük fps? Ultra 30 40, Medium 50 55 yazmışım konuda bunlar düşük fps.

İşlemciyi undervolt yapmıştım ısınıyor diye belki de işlemci yeteri kadar besleyemiyor.

Klasik olarak düşük fps? Ultra 30 40, Medium 50 55 yazmışım konuda bunlar düşük fps.

İşlemciyi undervolt yapmıştım ısınıyor diye belki de işlemci yeteri kadar besleyemiyor.
Normal değerlere çekip deneyin isterseniz olmazsa tekrar undervolt yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…