RTX 3060 mı RX 6600 mü?

Arkadaşlar bütçem sınırlı. RTX 3060 ya da RX 6600'lü sistem alabiliyorum. Diğer özellikleri hemen hemen aynı RTX 3060 mı tercih etmeliyim RX6600 mü yardımcı olur musunuz?
Fiyat farkı çok azsa 3060 fazlaysa RX6600.
AMD sorunları çözmedi mi hocam? Çünkü herkes AMD ekran kartı öneriyor bende bu yaz ya RTX 4060 ya da RX serisi alacağım neden AMD'yi kötülediniz.
Hiçbir şey bilmiyor da o yüzden. Tek bildiği kart NVIDIA gibime geliyor hatta. 2 kelime kullanıyor bir de ''AMD ve WattMan'' normalde bu kadar agresif konuşmam ama arkadaş son günlerde sadece AMD kötülüyor ne zaman karşılaşsam aynı durum aynı yorum.

AMD ekran kartlarını kötülememin sebebi geçmişteki tecrübelerim ve etrafımda AMD kullananları ne halde olduğunu görmem.
Sen çok gemişte kalmıssın böyle geçmişteki bilgilerinle insanlara tavsiye verme bence AMD kartlarından bilgin olmadığı okadar belliki sallamıssın resmen.

Kullandığınız ekran kartı RX550'ti herhalde.
Aktif olarak küçük kardeşimin bilgisayarında RX 560 ta var, ondan da kurtulacağım yakın zamanda. RX 6700 kullanan yakın arkadaşımın sorunlarını çözmekten ben bile illallah ettim.

Sen çok gemişte kalmıssın böyle geçmişteki bilgilerinle insanlara tavsiye verme bence AMD kartlarından bilgin olmadığı okadar belliki sallamıssın resmen.
He aynen. 😆

Aktif olarak küçük kardeşimin bilgisayarında RX 560 ta var, ondan da kurtulacağım yakın zamanda. RX 6700 kullanan yakın arkadaşımın sorunlarını çözmekten ben bile illallah ettim.

He aynen. 😆
Sana çevremde Nvidia kullanıpta sorun yaşayan bir sürü insan bulurum istersen nedir bu fanboy'luk arkadaş Nvidia tarafından fonlanıyormusunuz noluyorsunuz ben anlamadım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı