RTX 3060 mı yoksa RTX 4060 mı?

Bu yüzden 4070 almıyorum şimdi böyle sistem alırım ileride ekran kartı 4070 yaparsın (ekran kartını satıp) mis gibi sistem olur.

Drr5 olduğunu yeni fark ettim hocam ona hiç bakmadım desem yeri.

Yani istediğiniz ileride ekran kartını değiştirip daha yükseği ile değiştiğinde işlemcinin değiştirdiğiniz ekran kartı ile tam beslenememesi.

Zaten bu işlemci 4070 rahat besliyebiliyor diye biliyorum üzerine oyunda hediye ediyorlarmış.

Hangi oyun göremedim. Ve bu arada gerçekten indirim kovalayıp daha iyi sistem alabilirsiniz aceleniz yok ise.

Hangi oyun göremedim. Ve bu arada gerçekten indirim kovalayıp daha iyi sistem alabilirsiniz aceleniz yok ise.

Hataya pazartesi alacağım.

Starfield.

peki bu işlemciye soğutucu öneriniz var mı ?

Bu işlemci için soğutucu önerebilir misinz?

Gayet güzel soğutucu eğer bunu beğenmezseniz 240 mm soğutucu bakmaya özen gösterin burada paylaşın tartışalım.

Gayet güzel soğutucu eğer bunu beğenmezseniz 240 mm soğutucu bakmaya özen gösterin burada paylaşın tartışalım.

Yeni konu açayım mı?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı