RTX 3060 neden RX 6600 XT'den pahalı?

İnsanlar 5000 serisinde driver hataları ile boğuştuktan sonra 6000 serisine kötü bakıyor. Ancak 6000 serisinde driver hataları yok denilebilir.

Performansları benzer olsa da RT ve DLSS 3060'ı öne çıkarıyor.

RTX 3060 1080p için uzun yıllar idare edecek güzel bir kart fakat gereksiz pahalı model ve markaya göre değişiyor 6600XT güzel bir kart tek eksisi pcle 4.0 sevmesi bu iki kart arasında kalıyorsan git 3060 Ti al kafan rahat olsun.

RTX 3060 1080p için uzun yıllar idare edecek güzel bir kart fakat gereksiz pahalı model ve markaya göre değişiyor 6600XT güzel bir kart tek eksisi pcle 4.0 sevmesi bu iki kart arasında kalıyorsan git 3060 Ti al kafan rahat olsun.

Hocam hazır sistem alacağım. İkisinin fiyatında aynı özellikleridir neredeyse aynı yanlış hatırlamıyorsam bir tek ekran kartları değişik.

RX 5600 XT de kullandım RTX 3060 da sürücüler dışında hiçbir farkları yok 5600 XT'yi ilk aldığım zamanlar çok fazla driver hatası vardı ama birkaç ay sonra hiç sorun yaşamamıştım gayet memnundum. RTX 3060'ı 6 ay kadar kullandım DLSS ve RTX'i hiç kullanmadım açıkçası görüntü yü çok bozuyor DLSS RTX'i de tek başına açınca FPS düşüyor ikisini beraber açmak lazım yani o yüzden kullanmadım. 2 gün önce RTX 3060 kartımı 9200 TL'ye satıp 7078 TL RX 6600 XT aldım bugün gelecek inşallah büyük bir fark yaşıyacağımı sanmıyorum 6000 serisi ile driver sorunları önemli ölçüde çözüldü çünkü.
RTX 3060 LHR değil miydi? O fiyata nasıl sattınız? LHR değilse normal de.
7000'e RX 6600 XT bence çok pahalı olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı