RTX 3060 performansı neden bu kadar düşük?

• Konuyu başlatan Wetttt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.596
İyi forumlar. Bildiğimiz gibi yakın zaman NVIDIA 3060 ekran kartını piyasaya sürdü ve bir sürü sistem toplandı. Ancak aklıma takılan ve almayı düşündüğüm için sormak istediğim bir soru var. RTX 3060 Ti yani 3060'ın bir tık üstü olan kart 2080s ile denk bir kart iken neden 3060 2070s hatta 2070 ile denk bir kart olarak çıkarılmış. Bunun sebebi kartın daha yeni olması sürücülerinin tam oturmamış olması mıdır yoksa gerçekden performansı bu mudur? Görüşlerinizi bekliyorum.
@BerkayZ87 @Yehetto sizleride dinlemek isterim hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaklaşık 1 hafta önce bu video atıldı. Video doğru mu bilmiyorum.

5700XT fiyatı normalde bu kadar yüksek değil zaten. Mining için biçilmiş kaftan olduğu için fiyatı bu kadar yükseldi.

İyi forumlar. Bildiğimiz gibi yakın zaman NVIDIA 3060 ekran kartını piyasaya sürdü ve bir sürü sistem toplandı. Ancak aklıma takılan ve almayı düşündüğüm için sormak istediğim bir soru var. RTX 3060 Ti yani 3060'ın bir tık üstü olan kart 2080s ile denk bir kart iken neden 3060 2070s hatta 2070 ile denk bir kart olarak çıkarılmış. Bunun sebebi kartın daha yeni olması sürücülerinin tam oturmamış olması mıdır yoksa gerçekden performansı bu mudur? Görüşlerinizi bekliyorum.
@BerkayZ87 @Yehetto sizleride dinlemek isterim hocam.
3060 alınmayacak bir kart şahsen. 2070 Super dengi olsa tamamım ama 2070'e bile bir çok oyunda yetişemiyor. Bazı oyunlarda 2060'ı sadece 1 veya 2 FPS kadar geçebiliyor. 3060 Ti ise 2080 Super kadar güçlü. 3060 alınmaması gereken bir kart şahsen.

329$ = 2060 Super.
399$ = 2080 Super.
Sizce yani? :D
NVIDIA üzdü beni bu kartla.

Testlerde 2070S ile kafa kafaya görünüyor. Gelecek güncellemelerle 2070S'i geçecektir. Gigabyte Rtx 3060 alan biri olarak başka alternatifim olmadığı için aldım. Elimdeki RX 590'ı sattım ve kartsız kaldım. İkinci el satın almak istemiyordum. Biraz da şans yüzüme güldü diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı