Eğer ki aldığı fiyat civarlarına satarsa alınır. Ama eğer 2-3K zarara satarsa alınmaz. Her ne kadar teknoloji farkı ve kas gücü farkı olsa da ona yükseltmeye değmez. Tam bir fark için 4060 Ti'a değer. 4060 kullanan biri olarak diyorum bunu.
Arkadaş aldığı fiyata satmayı deneyeceğini belirtmiş zaten. Ki zaten bende iyi fiyata satabilirseniz düşünmeyin yapın diye belirttim. 4060 Bende kullanıyorum.
Arkadaş aldığı fiyata satmayı deneyeceğini belirtmiş zaten. Ki zaten bende iyi fiyata satabilirseniz düşünmeyin yapın diye belirttim. 4060 Bende kullanıyorum.
Arkadaşım 40k PC alacakta elinde hiçbir şey yok PC toplamadanda anlamıyor o yüzden hazır istiyor. Bütçe = 40000. Monitör kulaklık klavye fare mouse pad falan hiçbir şeyi yok.
Arkadaşım 40k PC alacakta elinde hiçbir şey yok PC toplamadanda anlamıyor o yüzden hazır istiyor. Bütçe = 40000. Monitör kulaklık klavye fare mouse pad falan hiçbir şeyi yok.
@ekran Konuda pek de bir sorun göremedim. Üst düzey bir sistem almak istemek enayilik değil, gidip de 40 bin TL'ye 3060 sistem önerisi yazsaydı tabii ki o zaman dediğiniz gibi olurdu.
Bu arada CS'de 100 FPS'e düşüyor demişsin. CS ekran kartı tabanlı oyun değil ki, işlemci tabanlı oyun. Demek ki işlemcinde bir sorun var, normalde 5600'ün de o kadar düşük FPS vermemesi lazım. Diğer sistem özellikleri nedir? Ayrıca sistemde zararlı yazılım da olabilir.
İlla ki bir sorun olduğu kesinlikle ortada, 5600 o kadar düşük FPS veremez CS2'de yoksa.
En ucuz MSI RTX 4060 TI Ventus 3X 8G OC 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4060 TI Ventus 3X 8G OC 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 16.664,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!