RTX 3060 satıp RTX 4060 almak

Bütçe
10500
Eğer ki aldığı fiyat civarlarına satarsa alınır. Ama eğer 2-3K zarara satarsa alınmaz. Her ne kadar teknoloji farkı ve kas gücü farkı olsa da ona yükseltmeye değmez. Tam bir fark için 4060 Ti'a değer. 4060 kullanan biri olarak diyorum bunu.
Arkadaş aldığı fiyata satmayı deneyeceğini belirtmiş zaten. Ki zaten bende iyi fiyata satabilirseniz düşünmeyin yapın diye belirttim. :D 4060 Bende kullanıyorum.

Arkadaş aldığı fiyata satmayı deneyeceğini belirtmiş zaten. Ki zaten bende iyi fiyata satabilirseniz düşünmeyin yapın diye belirttim. :D 4060 Bende kullanıyorum.

Enayi biri olmadığı sürece o fiyata satamaz. 3060'ın da fiyatının bu saatten sonra yükselmesi çok zor. 4060 gibi kart varken 3060 alan olmaz.

Aha bu arkadaş gibisi varsa satar.

Adam bir kere alıp kalitelisini almak istiyorsa alabilir bunda bir sorun yok bence. Varsayım üzerinden gidiyorum.

@ekran Konuda pek de bir sorun göremedim. Üst düzey bir sistem almak istemek enayilik değil, gidip de 40 bin TL'ye 3060 sistem önerisi yazsaydı tabii ki o zaman dediğiniz gibi olurdu.

Bu arada CS'de 100 FPS'e düşüyor demişsin. CS ekran kartı tabanlı oyun değil ki, işlemci tabanlı oyun. Demek ki işlemcinde bir sorun var, normalde 5600'ün de o kadar düşük FPS vermemesi lazım. Diğer sistem özellikleri nedir? Ayrıca sistemde zararlı yazılım da olabilir.

İlla ki bir sorun olduğu kesinlikle ortada, 5600 o kadar düşük FPS veremez CS2'de yoksa.
b450m a pro max
ryzen 5 5600
3060 12 gb
mld 500 gb ssd
8x2 3600 mhz ram
bitfenix nova mesh 600 w kasa

sistemi değiştirmicem teşekkürler cevap yazanlar bana vakit ayırdığınız için

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı