RTX 3060 sistem kaç liradan satılır?

Hocam cihazı ben 3 ay önce 12K ya almıştım

Bugün de edeceği çok farklı değil. Haydi TL değer kaybetti olsun 13.000 TL, anlamayan birisine itelersen 14.000 TL.

Örnek ben bunu 4 gün önce aldım. Bak ikinci el piyasasına, sıfırlarına. İkinci el, ikinci eldir.

5.jpg

Hocam ben 15-16 koyarım alan alır almayan almaz nedeyim aldığım fiyatada koymam şini 2-3 lira kar etmem lazım.

Hocam ben 15-16 koyarım alan alır almayan almaz nedeyim aldığım fiyatada koymam şini 2-3 lira kar etmem lazım.

İkinci elden kar edilmez, en iyi ihtimalle verdiğin parayı kurtarmaya çalışırsın. Bu araba ya da telefon değil.

Kâr elde edilir mi orası tartışılır. Şu konuda taraf olabilirim; bileşenlerin iyiyse yazarsın aklında ki rakamı. Her RTX 3060 sistem aynı rakama gidecek diye bir kural yok. Ama bileşenlerinin hesabı ortadayken kâr beklemek saçma olur.

İkinci elden kar edilmez, en iyi ihtimalle verdiğin parayı kurtarmaya çalışırsın. Bu araba ya da telefon değil.
(Konu ile alakasız bunu yazmak yasaksa kusuruma bakmayın hocalarım) Hocam bir konu hakkında sizlere YouTube videosundan ulaştım. Bir dönerseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı