RX 6800 ekran kartını ve oyun performasını araştırdım 3070ten iyi 3080den düşük bi aralıkta sanırım. Attığınız linkteki her bir parçayı ayrı ayrı toplamak gibi bir şey yapınca 30k fiyat bandına kadar çıkabiliyo peki sistem neden 22k gibi bi fiyattan satılıyor rx6800 seçmem benim açımdan daya faydalı ve performanslı olacak gibi duruyor sadece fiyat konusuna anlam veremdim hazır sistemlerde indirim mi uygulanıyorASUS yerine son 2 LG monitör veya bu monitör tercih edilebilir:
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Ve bu bilgisayarı şu şartlar için almaya çalışıyorum. Seçim sonrası oluşabilecek kur artma ihtimaline karşı önceden çekmek istiyorum ve beni 6-7 sene çok rahat idare edebilsin. Steam kütüphanemde duran ve oynamak istediğim oyunları da yeri geldiğinde girip oynayabilmek adına kaliteli kasa dizmek istiyorum. Tomb raider , gta 5 , witcher , god of war , asetta corsa gibi oyunlar öyle harry potter gibi bi derdim yok bilmem aktarrabildim mi kafamda kurduğum düşünce yapısını
Son düzenleme: