RTX 3060 sistem nasıldır?

7500f ile 7800x3D aynı mı klasman mı sence ? Fiyat gayet normal.
Nasil normal hocam?

7500f ile 7800x3D aynı mı klasman mı sence ? Fiyat gayet normal.
Klasman diyen olmadı, ayrıca aynı işlemciyle çok daha uyguna toplanır. Örnek Olarak Atıyorum ?

Ben kasayi İtopya'dan kendim toplayarak yaptim. Ortada bir parca kalite farki oldugu asikar. XPG diye bir kasa markasi ilk defa goruyorum hayatimda.
Marka takıntınız varsa kasa değiştirilebilir, kasa da gayet güzel.

Nasil normal hocam?

NVIDIA sistem atar mısın?

Bu attiginiz sistemlerin hepsini, İtopya harici sitelerden atiyorsunuz. Bu sitelerin Şikayetvar'da tonla konusu acik. Cozulmeyen problemleri var. Bilgisayar almadan once hangi site iyi diye baktim. İtopya pahali satiyor evet, ama en azindan isini yapiyor adamlar. Konu disina tasirmayalim.

Bu attiginiz sistemlerin hepsini, İtopya harici sitelerden atiyorsunuz. Bu sitelerin Şikayetvar'da tonla konusu acik. Cozulmeyen problemleri var. Bilgisayar almadan once hangi site iyi diye baktim. İtopya pahali satiyor evet. Ama en azindan isini yapiyor adamlar. Konu disina tasirmayalim.
Sinerji gayet guvenilir bir yer hocam. Kendi bilgisayarimi ordan aldım ve hic sorun yasamadim.

Sinerji gayet guvenilir bir yer hocam. Kendi bilgisayarimi oradan aldım ve hiç sorun yasamadim.

Ben size o siteden bilgisayar alirken sorun yasayan 1000 tane adam gosterebilirim. Ama benim aldigim siteden sorun yasayan 10 tane adam cikmaz. Eger bunun icin fiyat farki oduyorsak ben oderim. Riske atmam. Kumar oynamiyoruz, teşekkürler vakit ayirdigin icin. Bu arada PSU sence yeterli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı