RTX 3060 sistem nasıldır?

Ben size o siteden bilgisayar alirken sorun yasayan 1000 tane adam gosterebilirim. Ama benim aldigim siteden sorun yasayan 10 tane adam cikmaz. Eger bunun icin fiyat farki oduyorsak ben oderim. Riske atmam. Kumar oynamiyoruz, teşekkürler vakit ayirdigin icin. Bu arada PSU sence yeterli mi?
Psu yeterli hocam.

Bu attiginiz sistemlerin hepsini, İtopya harici sitelerden atiyorsunuz. Bu sitelerin Şikayetvar'da tonla konusu acik. Cozulmeyen problemleri var. Bilgisayar almadan once hangi site iyi diye baktim. İtopya pahali satiyor evet. Ama en azindan isini yapiyor adamlar. Konu disina tasirmayalim.
Konu açıp sistem nasıldır dedikten sonra; ben AMD almam, ben İtopya dışı kasa toplamam diyen siz değildiniz herhalde? Mümkünse konunun ilk mesajında belirtin de ona göre sistem önerisinde bulunalım.
"Valorant" oynamak için bu kadar dengesiz bir sistem yapılamazdı bu arada, 5000 serisi çıkmışken 3060 gibi fosil bir kartla iyi oyunlar diliyorum size.

Ben size o siteden bilgisayar alirken sorun yasayan 1000 tane adam gosterebilirim. Ama benim aldigim siteden sorun yasayan 10 tane adam cikmaz. Eger bunun icin fiyat farki oduyorsak ben oderim. Riske atmam. Kumar oynamiyoruz, teşekkürler vakit ayirdigin icin. Bu arada PSU sence yeterli mi?

Hocam herkesin kendi tercihi ama bu sisteme 3060 hiç olmamış ya evet Valorant için çok iyi ama yarın bir gün AAA oyun oynamak isteseniz 1080p high de bile zorlanacak ileriye dönük harika bir sistem açıkçası biraz kısılıp 4070 serisi bir ekran kartı çok mantıklı olacaktır zaten monitörünüz Valorant'ta zaten bu işlemci FPS olarak tek başına monitörünüzün 2 katı Hz'si kadar FPS alır. Ayrıca başka bi forumda itopyada işlemciden jelatinş sökmeyi unutmuşlardı her firmada sıkıntı çıkabilir sinerji vs güvenilmez yerler değildir yani

Hocam herkesin kendi tercihi ama bu sisteme 3060 hiç olmamış ya evet Valorant için çok iyi ama yarın bir gün AAA oyun oynamak isteseniz 1080p high de bile zorlanacak ileriye dönük harika bir sistem açıkçası biraz kısılıp 4070 serisi bir ekran kartı çok mantıklı olacaktır zaten monitörünüz Valorant'ta zaten bu işlemci FPS olarak tek başına monitörünüzün 2 katı Hz'si kadar FPS alır. Ayrıca başka bi forumda itopyada işlemciden jelatinş sökmeyi unutmuşlardı her firmada sıkıntı çıkabilir sinerji vs güvenilmez yerler değildir yani
Degerli yorumunuz icin tesekkurler hocam.

Konu açıp sistem nasıldır dedikten sonra; ben AMD almam, ben İtopya dışı kasa toplamam diyen siz değildiniz herhalde? Mümkünse konunun ilk mesajında belirtin de ona göre sistem önerisinde bulunalım.
"Valorant" oynamak için bu kadar dengesiz bir sistem yapılamazdı bu arada, 5000 serisi çıkmışken 3060 gibi fosil bir kartla iyi oyunlar diliyorum size.

Hocam cok gergin gordum sizi, dengesizden kastiniz ne tam olarak. 5000 serisi cikti ama kacmiyor, sonrasinda ekran kartimi çıkarıp yerine baska bir ekran karti takabilirim :D.

Hocam herkesin kendi tercihi ama bu sisteme 3060 hiç olmamış ya evet Valorant için çok iyi ama yarın bir gün AAA oyun oynamak isteseniz 1080p high de bile zorlanacak ileriye dönük harika bir sistem açıkçası biraz kısılıp 4070 serisi bir ekran kartı çok mantıklı olacaktır zaten monitörünüz Valorant'ta zaten bu işlemci FPS olarak tek başına monitörünüzün 2 katı Hz'si kadar FPS alır. Ayrıca başka bir forumda İtopya'da işlemciden jelatinş sökmeyi unutmuşlardı her firmada sıkıntı çıkabilir Sinerji vs güvenilmez yerler değildir yani.

Hocam konuyu biraz yanlış baslatmisim, Valorant icin topladigim bir sistem bu. Amacina hizmet eder cok rahat. Dediginiz gibi o FPS'leri verse bana yeter. Ayrica grafik kalitesi degil, sabit FPS ariyorum. Bu sistemin amacı.

1738660541207.png

sıvı soğutucuyu ben seçmedim otomatik kendisi geldi değiştirebilirsiniz
İstersen anakartını upgrade edebilirsin bütçeyi geçmemeye çalıştım
Bana kalsa 7900XT veya 7900XTX bir sistem kurardım :D

Eki Görüntüle 2415840
Sıvı soğutucuyu ben seçmedim otomatik kendisi geldi değiştirebilirsiniz.
İstersen anakartını upgrade edebilirsin bütçeyi geçmemeye çalıştım.
Bana kalsa 7900XT veya 7900XTX bir sistem kurardım :D

Teşekkürler hocam. Cok iyi bir sistem hazirlamissiniz ayak ustu,

Ne kadar da marka karalıyıcı bir yorum. İtopya şu anda vatan, MediaMarkt veya Teknosa gibi fiyatlandırma yolunda ilerliyor. GameGaraj, Gaming.Gen.TR, Sinerji, Tebilon'ya da PcKolik gibi yerlerin sistemleri genellikle daha ucuz olur. Ürünü Sinerji'ya da diğer markalar üretmiyor ki? Ya da kargoyu Sinerji taşımıyor ki? Yaptığınız şeyin diğer siteleri karalamaktan farkı yok. Sistem olarak @efebatiin'in attığı sistemi kesinlikle tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı