RTX 3060 sistem sesli çalışmaya başladı

Gabicik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iyi forumlar. Umarım iyisinizdir. Bilgisayarım baya bir sesli çalışıyor. Oyuna girdiğim zaman ses çok fazla artıyor; oyundan çıktıktan sonra ise boştayken ses 5-10 dakika devam ediyor ve bir anda sessizleşiyor. Fan sesi oluyor sadece; diğer gürültülü ses duruyor. Bu durumda temizlemeye karar verdim ve içini açıp iç donanımları sökmeden elektrik süpürgesi ile saç kurutma makinesinin soğuk ayarını açıp üflettim. Fanları elimle durdurarak, işlemci fanından baya bir toz çıktı. Her şeyi temizledim ama ses hala devam ediyor. Yardımcı olur musunuz?
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3060
  • İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600 (soğutucum kule tipi)
  • RAM: 16 GB
  • Depolama: 1 M.2 SSD ve 1 SATA SSD

Sistemimden gelen ses :
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de değiştirirsen ses azalır ama büyük ihtimalle en çok ses işlemci faninda geliyor.
Ozaman ben müsait bir zamanımda bir bilgisayarcıya da olayı aynı bu şekilde anlatayım ona göre değişim yaptırayım veya onarılma oluyorsa yağ falan vesaire

Ozaman ben müsait bir zamanımda bir bilgisayarcıya da olayı aynı bu şekilde anlatayım ona göre değişim yaptırayım veya onarılma oluyorsa yağ falan vesaire
biraz bilgili birisine giderim onun önerdikleri ve senin önerdiklerin ile yola cikip hallederim bu durumu insallah

O zaman ben müsait bir zamanımda bir bilgisayarcıya da olayı aynı bu şekilde anlatayım ona göre değişim yaptırayım veya onarılma oluyorsa yağ falan vesaire.

Biraz bilgili birisine giderim onun önerdikleri ve senin önerdiklerin ile yola cikip hallederim bu durumu inşallah.

İnşallah umarım sorunu halledersin.

Core Temp indirin kurun çıkan ekrani bana atabilir misiniz sıcaklığa bakalım.
Hemen indirip dönüş yapıyorum

Core Temp indirin kurun çıkan ekrani bana atabilir misiniz sıcaklığa bakalım.
1729688370228.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı