RTX 3060 sistem toplama

Ekran kartını sıfır alıp diğer parçaları ikinci elde alabilirsin. İşlemciyi RAM'i falan bozmaya bayağı uğraşmak lazım.

İkinci el parçaların asla bir garantisi yok başına bir şey gelirse bu durumdan asla kurtulamıyorsun sıfır almak daha mantıklı.
I5 10400F ile I5 10600 arasında pek fark yok karar size kalmış.

RTX 3060 bu kadar para vermeliyi miyim yoksa bir şekilde 1 ay daha almamaya çalışsam mı fiyatlar düşer diye.

Benim tahminim Ağustos sonu ya da eylül başı gibi hazır sistem fiyatlarının RTX 3060 ve RX 6600XT ekran kartlı sistemler ile 9-10 bin TL'den satılacağını düşünüyorum. Bence beklemen daha mantıklı sebebi yeni çıkacak olan kartlar lhr versiyon olduğu için fiyatların tekrar artması gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum. Tam tersine 1 Temmuz ile 1 Ağustos arasında fiyatların çok ama çok düştüğünü ve bu düşüşlerin devam edeceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı