RTX 3060 sistem Valorant'ta 150-200 FPS veriyor

Ayrancı

Centipat
Daha fazla  
Valorant'ta 200 ile 150 FPS arasında alıyorum. RTX 3060 16 RAM i5 11400F Windows 11 kullanıyorum. Düşük ayarlarda 150 FPS düşük değil mi?

Öncelikle keşke Türkiye'den alsaydınız soğutucu bilgisi yok ayrıca kasanın hava akışı rezalet muhtemelen yüksek sıcaklıktan dolayı AIDA64 Extreme uygulamasını indirin ve sonra
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan yardım alarak testi 5 dakika yapın sonrasında statics bölümünden çıktığınız en yüksek sıcaklığı paylaşın.

Öncelikle keşke Türkiye'den alsaydınız soğutucu bilgisi yok ayrıca kasanın hava akışı rezalet muhtemelen yüksek sıcaklıktan dolayı AIDA64 Extreme uygulamasını indirin ve sonra
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan yardım alarak testi 5 dakika yapın sonrasında statics bölümünden çıktığınız en yüksek sıcaklığı paylaşın.

gezginlerden indirsem olur mu kendi sitesinde paralı da

gezginlerden indirsem olur mu kendi sitesinde paralı da
hallettim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-27 181617.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-27 181617.png
    29,6 KB · Görüntüleme: 26
Hocam sonuç bu.

Dediğim gibi bu işlemci için bu sıcaklık çok fazla 3-4 kat üstün bir işlemci bile en fazla 80 görürken bu işlemcinin 84 görmesi saçma tavsiyem kasa veya işlemcinin soğutucusunu değiştirmen. Kasa alırsan doğru düzgün önü mesh iyi soğutmaya sahip bir şey al soğutucu için de öyle konu açarsın özellikleri yazarsın en ince detayına kadar yazarlar.

Dediğim gibi bu işlemci için bu sıcaklık çok fazla 3-4 kat üstün bir işlemci bile en fazla 80 görürken bu işlemcinin 84 görmesi saçma tavsiyem kasa veya işlemcinin soğutucusunu değiştirmen. Kasa alırsan doğru düzgün önü mesh iyi soğutmaya sahip bir şey al soğutucu için de öyle konu açarsın özellikleri yazarsın en ince detayına kadar yazarlar.
ssd ile bi alakası var mıdır sizce hocam ssd yok da

Şu an kullandığın soğutucu ya stokdur ya da dandik bir soğutucudur.

SSD ile bir alakası var mıdır sizce hocam SSD yok da.

Hayır; SSD sadece okuma yazma hızını, oyuna giriş süresi, bilgisayar açılma süresi gibi şeyleri etkiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı