Burak.AB Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 3060 İşlemci AMD RYZEN 7 5800H Merhaba oyunu kurdum bilgisayarımın güçlü olmasına rağmen FPS düşüşleri oluyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2022
Merhaba oyunu kurdum bilgisayarımın güçlü olmasına rağmen FPS düşüşleri oluyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Burak.AB dedi: Merhaba oyunu kurdum bilgisayarımın güçlü olmasına rağmen FPS düşüşleri oluyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyundaki optimizasyon kötü maalesef. DLSS kullanmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Burak.AB dedi: Merhaba oyunu kurdum bilgisayarımın güçlü olmasına rağmen FPS düşüşleri oluyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyundaki optimizasyon kötü maalesef. DLSS kullanmayı deneyebilirsin.
HalimFB Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 26 Ekim 2022 #3 Optimizasyon çok kötü Gtx 1080ti ile bile 60 Fps den düşüşler oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS Burak.AB Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #4 HalimFB dedi: Optimizasyon çok kötü GTX 1080 Ti ile bile 60 FPS'den düşüşler oluyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir oyunun optimizasyon sıkıntısı olması üzdü. Turquoise Blue dedi: Oyundaki optimizasyon kötü maalesef. DLSS kullanmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... DLSS kullanıyorum ani düşüşler yaşıyorum. Artı 0 Eksi
HalimFB dedi: Optimizasyon çok kötü GTX 1080 Ti ile bile 60 FPS'den düşüşler oluyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir oyunun optimizasyon sıkıntısı olması üzdü. Turquoise Blue dedi: Oyundaki optimizasyon kötü maalesef. DLSS kullanmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... DLSS kullanıyorum ani düşüşler yaşıyorum.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #5 Burak.AB dedi: Böyle bir oyunun optimizasyon sıkıntısı olması üzdü. DLSS kullanıyorum ani düşüşler yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende AMD RSR kullandım FPS artmış olsa da ama birkaç yerde ani FPS düşüşü yaşadım. Maalesef kötü bir durum. Artı 0 Eksi
Burak.AB dedi: Böyle bir oyunun optimizasyon sıkıntısı olması üzdü. DLSS kullanıyorum ani düşüşler yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende AMD RSR kullandım FPS artmış olsa da ama birkaç yerde ani FPS düşüşü yaşadım. Maalesef kötü bir durum.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #6 Oyunda optimizasyon sorunu var. 3070 + 5600x ile 28 fpsleri gördüm Artı 0 Eksi