Ajay01 Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 RAM 32 GB (16X2) 3200 MHZ Ekran kartı RTX 3060 ZOTAC Anakart B450 m k gigabyte İşlemci Ryzen 5 5500 Öncelikle merhaba, "Assetto Corsa" format atmadan önce 80 FPS idi "high" ayarlarda şimdi 10-40 arası nedeni ne olabilir hatalı "shader" falan mı?
Öncelikle merhaba, "Assetto Corsa" format atmadan önce 80 FPS idi "high" ayarlarda şimdi 10-40 arası nedeni ne olabilir hatalı "shader" falan mı?
Dxnoz Picopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #2 Ajay01 dedi: Öncelikle merhaba, "Assetto Corsa" format atmadan önce 80 FPS idi "high" ayarlarda şimdi 10-40 arası nedeni ne olabilir hatalı "shader" falan mı? Genişletmek için tıkla... Kanka hiç Steam'den bilmiyorum nereden yüklediğini bence oyunun güncellemelerine bak bir derim ara sıra ufak tefek güncellemeler geliyor. Artı 0 Eksi
Ajay01 dedi: Öncelikle merhaba, "Assetto Corsa" format atmadan önce 80 FPS idi "high" ayarlarda şimdi 10-40 arası nedeni ne olabilir hatalı "shader" falan mı? Genişletmek için tıkla... Kanka hiç Steam'den bilmiyorum nereden yüklediğini bence oyunun güncellemelerine bak bir derim ara sıra ufak tefek güncellemeler geliyor.
KS KS Ajay01 Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 Dxnoz dedi: Kanka hiç Steam'den bilmiyorum nereden yüklediğini bence oyunun güncellemelerine bak bir derim ara sıra ufak tefek güncellemeler geliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen şimdi silip yüklüyorum bence shaderlar falan bozdu birsürü şey indirdim çünkü Artı 0 Eksi
Dxnoz dedi: Kanka hiç Steam'den bilmiyorum nereden yüklediğini bence oyunun güncellemelerine bak bir derim ara sıra ufak tefek güncellemeler geliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen şimdi silip yüklüyorum bence shaderlar falan bozdu birsürü şey indirdim çünkü