RTX 3060 sistemde CS2 ve Valorant gibi oyunlarda FPS düşmesi oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

MeteKaanCengiz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB
Ekran kartı
Geforce RTX 3060
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X 6-Core
Sistemim oyunları kaldırıyor ve normalde gayet iyi çalışması lazım ama sürekli FPS düşmesi yiyorum ve oyunlar hiçbir şekilde oynanmıyor. Driverları güncelledim, bilgisayar güncellemelerini yaptım ama düzelmedi. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?

Sistemim oyunları kaldırıyor ve normalde gayet iyi çalışması lazım ama sürekli FPS düşmesi yiyorum ve oyunlar hiçbir şekilde oynanmıyor. Driverları güncelledim, bilgisayar güncellemelerini yaptım ama düzelmedi. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?
ram düşük hocam. 8 gb ram daha eklerseniz ortadan kalkar diye düşünüyorum. Düzelmez ise içinin açılıp temizlenme vakti gelmiştir.

RAM'den kaynaklı olabilir bir 8 GB daha alsanız FPS'iniz gözle görülür şekilde artar ve yüksek ihtimal drop yemezsin.

RAM düşük hocam. 8 GB RAM daha eklerseniz ortadan kalkar diye düşünüyorum. Düzelmez ise içinin açılıp temizlenme vakti gelmiştir.

Eskiden 16 GB vardı 2x8 olarak, biri bozuldu diye çıkardım. 8 GB gayet de yetiyordu ne kadar zaman olduğunu hatırlamadığım bir süre önce bir anda sürekli FPS düşmesi yemeye başladım. Bir bakacağım.

Eskiden 16 GB vardı 2x8 olarak, biri bozuldu diye çıkardım. 8 GB gayet de yetiyordu ne kadar zaman olduğunu hatırlamadığım bir süre önce bir anda sürekli FPS düşmesi yemeye başladım. Bir bakacağım.

8 daha eklerseniz çok yüksek ihtimal droplar gider hocam çünkü sisteminiz iyi Valorant CS de drop yapacağı bir durum yok yani muhtemelen RAM yetemiyor oda drop yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı