Çözüldü RTX 3060 sistemde Cyberpunk DLSS açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Arkadaşlar, DLSS ayarı gri konumda ve hiçbir türlü açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Önceden oynayabiliyordum DLSS 2'yi kaldırıp 3'ü koydukları için mi artık oynayamıyorum. Eğer öyleyse bu oyun hakkındaki düşüncelerim bayağı değişecek, soğudum yani. Şu an yardım edebilecek var mı?

Arkadaşlar, DLSS ayarı gri konumda ve hiçbir türlü açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Önceden oynayabiliyordum DLSS 2'yi kaldırıp 3'ü koydukları için mi artık oynayamıyorum. Eğer öyleyse bu oyun hakkındaki düşüncelerim bayağı değişecek, soğudum yani. Şu an yardım edebilecek var mı?

Başka bir ayar açık olabilir mi? Tam hatırlamıyorum ayarları. Ben de oynamıştım 3060 ile güncelleme sonrası. Fotoğraf atabilir misiniz?

Bu ayarı mı kastediyorsunuz?

Cyberpunk 2077 Screenshot 2023.04.22 - 01.25.01.21.png

Eğer bu ayarı diyorsanız bu 4000 serisinde var sadece. Diğer ayar DLSS oluyor. İstediğiniz ayara alıp oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar RTX 3000 serisi kullanıp da şu anda DLSS açabilen var mı? Bende Super Resolution gri hocam zaten lazım olanda o başlıktan dolayı ceza yemiştim 1 saat saçma sapan kelimeyi tek cümle halinde yazmışsınız diye bir ceza yemişim ne alakaysa anlamıyorum şu cezaları.

Arkadaşlar RTX 3000 serisi kullanıp da şu anda DLSS açabilen var mı? Bende Super Resolution gri hocam zaten lazım olanda o başlıktan dolayı ceza yemiştim 1 saat saçma sapan kelimeyi tek cümle halinde yazmışsınız diye bir ceza yemişim ne alakaysa anlamıyorum şu cezaları.
Valla hocam sizinki garipmiş bende yüklü değil ama siz dosyaları da doğruladınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı