Merhaba, sistemin oyun için gayet yeterli önceden bu sorunu bende yaşıyordum ki 30 FPS'e takılmakla kalmayıp üstüne donup kalıyordu ve hiçbir müdahale yapamıyordum. Çözüm kısmına gelirsek ben türlü türlü yollar denedim bunlardan çözüm olasılığı en yüksek olan soğutma oluyor fakat bunun gibi bir sistemde soğutmaya dikkat etmeyeceğini sanmıyorum o yüzden NVIDIA ayarlarına bir bakıp düzenlemeni önerebilirim, onun dışında oyunun uyumluluk ayarlarını teker teker dene, ha diyelim hepsini denedin yine olmadı, biraz zorlu olabilir fakat oyunu silip yeniden yüklemeni öneririm haliyle diğer arkadaşlarında olmuyorsa oyunun dosyalarında bir karışıklık meydana gelmiş olabilir. Örnek olarak ben CoD: Warzone oynarken PC'ye attığım format sonrası oyun sabit 60 FPS de takılı kalıyordu normalde 140-150 olmasına rağmen (kullanıcı imzamda laptopumun sistem özellikleri yazılı ona aldırış etmeyin) ben hala 60 FPS de oynuyordum ve ne kadar oyunumu engellemesede rahatsız edici bir durumdu, meğerse oyun nasıl olduysa PlayStation sürümü düzenlemesini yapmış ve oyunu silip tekrar kurduktan sonra sorunum çözüldü.
Bu arada, bu konunun üzerine araştırdım biraz. Oyunu oynarken Görev Yöneticisi'nden kullanımlara bakar mısınız? Çünkü diğer konulara baktığımda RTX 3060 ve üzerinde böyle problemler oluyor, aklıma takıldı acaba oyun ekran kartını algılayamıyor mu diye