RTX 3060 sistemde GTA V grafikleri kötü görünüyor

Kunteper895

Decapat
Daha fazla  
Sistemim Ryzen 5 5500 - RTX 3060 Ventus 12 GB - 16 GB RAM, sorunum şu: GTA 5'te grafik ayarları en üst düzeyde FXAA açık MSAA 2X ve oyun bazı yerlerde 40-55 FPS arasında çakılı kalıyor, görüntü kalitesi berbat, her yerde bozulmalar ve kesik çizgiler mevcut bunu düzeltebilen veya sorunu bilen var mı acaba?

Ben de Tam Ekran yapınca nedense dediğiniz gibi kesik çizgiler falan oluşuyordu. İlk başta Pencereli tam ekran moduna alarak düzeltiyordum. Sonra NVIDIA Denetim Masasına girip tüm ayarları varsayılan yaptım sorun çözüldü. Aynı ekran kartına sahibim bu arada.

Çözünürlük kaçta? 1920x1080p almalısınız.
doğrudur bu çözünürlükte ayarı

Ben de tam ekran yapınca nedense dediğiniz gibi kesik çizgiler falan oluşuyordu. İlk başta pencereli tam ekran moduna alarak düzeltiyordum. Sonra NVIDIA Denetim Masası'na girip tüm ayarları varsayılan yaptım sorun çözüldü. Aynı ekran kartına sahibim bu arada.

Bunu çok yaptım NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları sıfırlamayı ama olmadı yine aynı kaldı.

SSD'ye kurmayı deneyin varsa. HDD dokuların yüklenmesine yetişemiyor olabilir.

Açık değilse XMP açın.

SSD var ama SSD'ye fazla yüklenmeyim diye HDD almıştım ve oraya kurdum oyunu HDD yazma hızı yüksek almıştım şu an tam olarak hatırlamıyorum ismini kutusunuda bulamadım.

doğrudur bu çözünürlükte ayarı

Bunu çok yaptım NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları sıfırlamayı ama olmadı yine aynı kaldı.

SSD var ama SSD'ye fazla yüklenmeyim diye HDD almıştım ve oraya kurdum oyunu HDD yazma hızı yüksek almıştım şu an tam olarak hatırlamıyorum ismini kutusunuda bulamadım.
Oyunu SSD'ye taşımayı deneyin alan açıp çok yüksek ihtimalle düzelecektir. SSD'yi %100 doldurmadığınız sürece sorun olmaz, 25-30 GB boş alan kalsın yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı