tueymo Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f - RTX 3060 12gb - 16 GB 3200mhz DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Kasım 2024 #1 Merhaba, RTX 3060 ekran kartım var, oyun oynarken random siyah ekran veriyor (no signal) ve restart atana kadar da öyle kalıyor. DDU ile sürücüleri geri yükledim, HDMI kablosunu değiştirdim ama nafile, sizce ne olabilir?
Merhaba, RTX 3060 ekran kartım var, oyun oynarken random siyah ekran veriyor (no signal) ve restart atana kadar da öyle kalıyor. DDU ile sürücüleri geri yükledim, HDMI kablosunu değiştirdim ama nafile, sizce ne olabilir?
UmutWindowss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 32 15 Kasım 2024 #2 Ekran kartınızı resetleyin. Windows'ta ekran kartı resetleme kısayolu Win + Ctrl + Shift + B'dir. Artı 0 Eksi
KS KS tueymo Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f - RTX 3060 12gb - 16 GB 3200mhz DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Kasım 2024 #3 Hayır, olmuyor birde çoğunlukla Farming simulator 22ye girmeye çalışırken oluyor UmutWindowss dedi: Ekran kartınızı resetleyin. Windows'ta ekran kartı resetleme kısayolu Win + Ctrl + Shift + B Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hayır, olmuyor birde çoğunlukla Farming simulator 22ye girmeye çalışırken oluyor UmutWindowss dedi: Ekran kartınızı resetleyin. Windows'ta ekran kartı resetleme kısayolu Win + Ctrl + Shift + B Genişletmek için tıkla...
W1zzard Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 tueymo dedi: Hayır, olmuyor bir de çoğunlukla Farming Simulator 22ye girmeye çalışırken oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi sıcaklık değerleri neler. tueymo dedi: Hayır, olmuyor bir de çoğunlukla Farming Simulator 22ye girmeye çalışırken oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir de kullandığın PSU kaç watt. Artı 0 Eksi
tueymo dedi: Hayır, olmuyor bir de çoğunlukla Farming Simulator 22ye girmeye çalışırken oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi sıcaklık değerleri neler. tueymo dedi: Hayır, olmuyor bir de çoğunlukla Farming Simulator 22ye girmeye çalışırken oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir de kullandığın PSU kaç watt.
KS KS tueymo Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f - RTX 3060 12gb - 16 GB 3200mhz DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Kasım 2024 #5 W1zzard dedi: Oyun içi sıcaklık değerleri neler. Bir de kullandığın PSU kaç watt. Genişletmek için tıkla... Herşey gayet normal, oyuna girince bi anda siyah oluyor W1zzard dedi: Oyun içi sıcaklık değerleri neler. Bir de kullandığın PSU kaç watt. Genişletmek için tıkla... 650w Artı 0 Eksi
W1zzard dedi: Oyun içi sıcaklık değerleri neler. Bir de kullandığın PSU kaç watt. Genişletmek için tıkla... Herşey gayet normal, oyuna girince bi anda siyah oluyor W1zzard dedi: Oyun içi sıcaklık değerleri neler. Bir de kullandığın PSU kaç watt. Genişletmek için tıkla... 650w