RTX 3060 sistemde Valorant'ın 250-400 FPS olması normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Qwains

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Turkey
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
WD BLUE SN550 500GB
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
ASUS B550-M PLUS( WIFI )
İşlemci
RYZEN 5 5600X
Valorant FPS değerlerim 250-450 arasında değişiyor YouTube'da benim gibi olan da var 600+ FPS alan da var işlemciye OC vs herhangi bir şey yapmadım yaklaşık 2.5 yıldır da aynı macunu kullanıyorum. Eğer değerlerim normal değil ise yapmam gereken şeyleri söylerseniz sevinirim.

Ayarlar ne hocam V-Sync açık mı? Termal macunu değiştirmenizi öneririm. bu videoya göre normal
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant FPS değerlerim 250-450 arasında değişiyor YouTube'da benim gibi olan da var 600+ FPS alan da var işlemciye OC vs herhangi bir şey yapmadım yaklaşık 2.5 yıldır da aynı macunu kullanıyorum. Eğer değerlerim normal değil ise yapmam gereken şeyleri söylerseniz sevinirim.

Ayarlarınız en yüksektemi en düşükte mi?

250 300 biraz anormal fakat 350 450 arası normal. Termal macunlarınızı yenilemediyseniz yenileyin ve fanların tozunu alın.

Ayarlar ne hocam V-Sync açık mı? Termal macunu değiştirmenizi öneririm. Bu videoya göre normal
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

V-Sync açıksa 450 FPS nasıl alacak? Macun değiştirmek ne alaka?

Ayarları en yüksekte oynuyorum ve V-Sync açık değil. Kasa içini en son 2 ay önce temizledim biraz tozlanmış. Bunun dışında macun değişimini yakın zamanda yapmayı düşünüyorum.

Normal bence değerleriniz en yüksek ayarlarda ortalama 200 ise bir şey diyemem fakat 300-450 arası değişiyorsa normal.

V-Sync açıksa 450 FPS nasıl alacak? Macun değiştirmek ne alaka?

Videodaki gibi arkadaş kimi zaman 500+ oynuyor fakat benim FPS'im bazen 200'e bile düşüyor. Bunun nedeni nedir acaba?

Bu sistemde 400+ hayal. O FPS'leri 3D bir işlemciyle alabilirsin ne ekran kartınla, ne tozuyla ne de V-Sync ile alakası var. İşlemci.

Hmm OC yapmamın da bir artısı olmaz mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı