RTX 3060 Sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

@Emirizmir peki sizce AMD için olan sorunlar ne zaman düzelecek.
AMD ye göre Agesa 1.2.0.7 ile düzelecek. Yakın zamanda yani malum şuan 1.2.0.6 sürümünde.
Ama gerçekten düzelir mi meçhul. Veya başka sorunlarda çıkabilir.
Son zamanlarda AMD hiç tutarlı ilerlemiyor özellikle son Agesa sürümlerinin yorumlarına bakılırsa.

Dediğiniz gibi iyi hoş fakat %97~ stabil olur. %3 de şansa bala hata alırsınız.
Emin ol %3 bile değil, güncelleme geliyor sürekli o yüzden sorunlar hızla azalıyor. Gerçi ben hiçbir sorun yaşamadım ama yaşayan varmış. Çok takıntılı olmamak lazım ufak sorunlar olsa bile bence bir şey olmaz. 🙂😄

Geçme. Macera aramaya gerek yok bence. Windows 11 de Cyberpunk 2077 gibi kullanıcı seçiyor sanırım. Kimisi kaymak gibi diyor kimisi de sürüsüyle sorunla boğuşuyor. Daha 1 senesini bile doldurmadı sanırım işletim sistemi.

Windows 10 biraz sıktı ne yalan söyleyeyim Windows 11e geçeyim bir değişiklik olsun diyordum ama mademki çok stabil değil sonra yüklemek daha mantıklı demek ki.
Sonra yüklerseniz de şuan yüklerseniz de pek bir şey değişmez. Hatta daha ücretsiz yükseltme bitmemişken geçin derim. Şuan gayet stabil ben bazı "Windows 10 da da gördüğüm" hatalar hariç hiçbir sorun yaşamadım.

Sonra yüklerseniz de şu an yüklerseniz de pek bir şey değişmez. Hatta daha ücretsiz yükseltme bitmemişken geçin derim. Şu an gayet stabil ben bazı "Windows 10 da da gördüğüm" hatalar hariç hiçbir sorun yaşamadım.

Ücretsiz yükseltme nasıl oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı