botstepz
Hectopat
- Makaleler
- 1
@Emirizmir peki sizce AMD için olan sorunlar ne zaman düzelecek.
Sisteminiz Intel olduğu çok sorun olmaz.
Windows 10 da sıkıntı yaşıyorsanız temiz kurulum ile geçebilirsiniz. Bahane olur hem temiz kurulum için.
AMD ye göre Agesa 1.2.0.7 ile düzelecek. Yakın zamanda yani malum şuan 1.2.0.6 sürümünde.@Emirizmir peki sizce AMD için olan sorunlar ne zaman düzelecek.
Boş boş yorum yapanları aldırma, geç. Kullanıyorum fıstık gibi işletim sistemi.
Emin ol %3 bile değil, güncelleme geliyor sürekli o yüzden sorunlar hızla azalıyor. Gerçi ben hiçbir sorun yaşamadım ama yaşayan varmış. Çok takıntılı olmamak lazım ufak sorunlar olsa bile bence bir şey olmaz.Dediğiniz gibi iyi hoş fakat %97~ stabil olur. %3 de şansa bala hata alırsınız.
Geçme. Macera aramaya gerek yok bence. Windows 11 de Cyberpunk 2077 gibi kullanıcı seçiyor sanırım. Kimisi kaymak gibi diyor kimisi de sürüsüyle sorunla boğuşuyor. Daha 1 senesini bile doldurmadı sanırım işletim sistemi.
Sonra yüklerseniz de şuan yüklerseniz de pek bir şey değişmez. Hatta daha ücretsiz yükseltme bitmemişken geçin derim. Şuan gayet stabil ben bazı "Windows 10 da da gördüğüm" hatalar hariç hiçbir sorun yaşamadım.Windows 10 biraz sıktı ne yalan söyleyeyim Windows 11e geçeyim bir değişiklik olsun diyordum ama mademki çok stabil değil sonra yüklemek daha mantıklı demek ki.
Sonra yüklerseniz de şu an yüklerseniz de pek bir şey değişmez. Hatta daha ücretsiz yükseltme bitmemişken geçin derim. Şu an gayet stabil ben bazı "Windows 10 da da gördüğüm" hatalar hariç hiçbir sorun yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.