RTX 3060 sisteme 2K monitör vs 1080p monitör

Monitörü kendi çözünürlük altında kullanmak bulanıklılığa sebep olur araştırabilirsin.Sayın dashaybo.
İkinizde haklısınız monitörden monitöre değişiyor bu çözünürlük değiştirme olayı şahsen ben oyunları FHD çektiğim zaman özellikle bir bozulma yaşamıyorum.

O zaman 1080p alayım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Peki 27 inç mi alayım 24 inç mi alayım monitörü 27 inç te pikselleşme oluyor diyorlar çok aklım karıştı normal de aklımda ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitör var. Bu monitör iyi midir?
Gönderdiğiniz monitör VA panel. Alınmaz. Hem ghosting sorunu olur hem de kronik sorunlu oluyor VA panelli monitörler. Hem VA hem IPS panel kullandım. Arada ciddi fark var. IPS panel hem çok daha canlı hem de ghosting çok düşük hatta yok.

Eğer 27 inç arıyorsanız bunlardan birini fiyatına göre seçebilirsiniz.

5000TL

6000TL (önerimdir)

4500TL

Eğer 24 inç arıyorsanız bunlara bakabilirsiniz.

3500TL

5600TL

4400TL (önerimdir)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Allah Allah 4K ViewSonic kullanıyorum Valorant'ta 1080p yapıyorum bende neden olmuyor? uydurmayın
Çünkü 4K 3840x2160p görüntüde. 1920x1080p'ye tam olarak bölünebiliyor. Yani sorun olmuyor. Fakat 2K 2160x1440p çözünürlükte. 1920x1080p'ye tam olarak sığmıyor ve bunun sonucunda bulanıklıklar oluşuyor. Kendim 2K monitör kullanıyorum. Eğer 1080p kullanacaksanız ya 1080p ya 4K alınmalı. 2K olmaz.

Önerileriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Hala monitör araştırmaya devam ediyorum ve aklımda bir soru daha takıldı 24 inç ekranda hikayeli oyunun tadı çıkar mı deneyimlemiş birileri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim:)

Hala monitör araştırmaya devam ediyorum ve aklımda bir soru daha takıldı 24 inç ekranda hikayeli oyunun tadı çıkar mı deneyimlemiş birileri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim:)
Evet çıkar neden çıkmasın?

Çıkar fakat 27 inç çok daha güzel olur.

Peki 27 inç VA olursa olur mu VA panelde tadı çıkar mı?
VA paneli hiçbir inçte önermiyoruz hocam. Oyunda ghosting sorunu olur, filmde güzel görüntü sunmaz. Bütçeniz çok değilse bunu alabilirsiniz.

Ben pek internetten alışveriş yapmamda kendi gözümle görüpte alabileceğim yerler var mı? Mesela vatan da falan satılır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı