RTX 3060 sisteme 2K monitör vs 1080p monitör

Bu ürünü 1080p de tek geçerim. Bizzat vatan da gördüm. Görüntü kalitesi harika.

Dostum bu monitörü gördüm ama bütçem pek yetmiyor maksimum bütçem 5K olabilir.
Ama bu monitör bayağı hoşuma gitti onu diyebilirim gönül isterdi almak, teşekkür ederim önerin için:)

VA paneli hiçbir inçte önermiyoruz hocam. Oyunda ghosting sorunu olur, filmde güzel görüntü sunmaz. Bütçeniz çok değilse bunu alabilirsiniz.

Bu monitörü araştırdım oldukça hoşuma gitti önerin için teşekkür ederim bunu düşüneceğim.

Dostum bu monitörü gördüm ama bütçem pek yetmiyor maksimum bütçem 5K olabilir.
Ama bu monitör bayağı hoşuma gitti onu diyebilirim gönül isterdi almak, teşekkür ederim önerin için:)

Bu monitörü araştırdım oldukça hoşuma gitti önerin için teşekkür ederim bunu düşüneceğim.

İstersen bütçeyi zorla buna değer. Bu monitörü canlı bir gör. Zaten bu monitör yüzünden bu monitörü alamıyorum. 1080P'ye paramı vereceğim diyorum. Görüntüsü 2K ve 4K'lardan daha iyi. 2K ve 4K görüntü canlılığı bunun kadar iyi olmadığı için onları alamıyorum. Arada kaldım.:D

3060'ı 2K'da kullanıyorum, hem 2K çözünürlüğe alıp hem de grafik ayarlarını köklemek AAA oyunlarda pek mümkün değil ama DLSS biraz kurtarıyor eğer aşırı FPS istemiyorsanız hikayeli oyunlarda, en azından ben genelde 60+ görebildim.

Online oyunlarda zaten çoğunda 1080'e çekip grafiği en düşüğe alıyorum, genelde rekabetçi oyunlar oynuyorsanız.

Hiç hikayeli bir oyunu 2K çözünürlükten 1080'e çekmedim o yüzden bulanıklık olur mu olmaz mı bilemiyorum, fakat bu kart pek 2K kartı değil, bütçeyi zorlamak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Fakat ileriye dönüklük için 2K alınabilir zira ileride daha iyi bir ekran kartı alırsınız belki.

İstersen bütçeyi zorla buna değer. Bu monitörü canlı bir gör. Zaten bu monitör yüzünden bu monitörü alamıyorum. 1080P'ye paramı vereceğim diyorum. Görüntüsü 2K ve 4K'lardan daha iyi. 2K ve 4K görüntü canlılığı bunun kadar iyi olmadığı için onları alamıyorum. Arada kaldım.:D
Hocam o fiyata verilmez cidden. Biraz tuzlu. O fiyata 2K, 4K monitör var.

Normalde ben 2K almak istiyordum ekran kartım pek yüksek değil galiba 2K için.
Tabii 2K alırsam bazı oyunlarda 1080P'ye çekmek zorunda kalacağım o zaman da çamur gibi oluyormuş.

Normalde ben 2K almak istiyordum ekran kartım pek yüksek değil galiba 2K için.
Tabii 2K alırsam bazı oyunlarda 1080P'ye çekmek zorunda kalacağım o zaman da çamur gibi oluyormuş.
Evet 1080p çekeceksiniz 2K almayın. Kendim kullanıyorum bazen oyunlar 1080p açılıyor leş gibi oluyor. Direkt 2Kya alıyorum.

Bana da öyle olmuştu. PC aldım sonrasında monitör için baya kafa yordum. VG27AQ almaya karar verdim ve memnunum. Size de Dell G2622H çok güzel yakışır diye düşünüyorum. İnternetten alışveriş yapmaktan korkmayın. Vatan falan kazıklar böyle ürünlerde. İncehesap, gaming gen gibi garantisi olan yerlerden alın. Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Aslında ben de böyle düşündüm ama cidden şu aralar kafam çok karışık karar veremiyorum.
Çünkü her şeyi bir anda yaptım PC topladım ondan sonra şimdi de monitör bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı