RTX 3060 Sisteme 30 bin TL fazla mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

647606

Centipat
AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor.
MSI Aero ITX NVIDIA GeForce RTX 3060.
Crucial DDR4 Pro 32 GB RAM.
1 TB SSD (markayı hatırlamıyorum)
Bir de ASUS'un ekran kartı vardı tam hatırlamıyorum modelini(markayı hatırlamıyorum)
Rampage sıvı soğutma(markayı hatırlamıyorum)
Rampage RM-550 tactical 144Hz 1ms monitör.
Bu sisteme vatan da 30 k verdim. Sizce çok mu pahalıya almışım? Diğer sorularda pahalı diyenleri gördüm de ondan soruyorum. Eğer pahalıysa ne kadar fazla vermişim? Ortalama kaç TL olmalıydı normalde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke daha iyi araştırsaymışım. Ama internette de aynı ürünler aynı fiyata satılıyor zaten mesela işlemci+ekran kartı bile 15 k ediyor nasıl 20 k olsun ederi?
Düzeltme: şimdi baktım da 5600 ile 5600x arasında ve 3060 aralarında baya fark varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 25k bile kazık ki, monitör dahil Max 19-20k ederi o sistemin, monitör ve sıvı soğutma çöp, muhtemelen PSU'da Rampage'dir, niye araştırmadan sormadan etmeden vatana gidersiniz anlamıyorum ki, bas bas söylüyoruz şu kazık firmadan sistem toplamayın diye, ayrıca internette aynı ürünler aynı fiyata falan satılmıyor muhtemelen manipülatif vatan çalışanı sizi böyle kandırdı.

16-17binlik sisteme 30bin odemissiniz. Açık açık söylemek gerekirse bayağı bir kazık yemissiniz. İade imkanınız falan yok mu ne zaman almıştınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…