RTX 3060 Sisteme 30 bin TL fazla mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şunu aldım vatandan bende. Fiyatı artmis bir tık.

Hocam 25k bile kazık ki, monitör dahil Max 19-20k ederi o sistemin, monitör ve sıvı soğutma çöp, muhtemelen PSU'da Rampage'dir, niye araştırmadan sormadan etmeden vatana gidersiniz anlamıyorum ki, bas bas söylüyoruz şu kazık firmadan sistem toplamayın diye, ayrıca internette aynı ürünler aynı fiyata falan satılmıyor muhtemelen manipülatif vatan çalışanı sizi böyle kandırdı.

İnternette en ucuzu bile neredeyse aynı. Bakabilirsiniz. Araştırmadan gitmedim hem daha iyi araştırsaymışım dedim. Hem yarınız Rampage kötü diyor yarınız iyi diyor kime inanayım? Adamakıllı karar verilemiyor maalesef. Hem de internetten almak istemiyoruz.

16-17binlik sisteme 30bin odemissiniz. Açık açık söylemek gerekirse bayağı bir kazık yemissiniz. İade imkanınız falan yok mu ne zaman almıştınız?

Acaba nereden hesapladınız? 2. el mi?

O paraya 4070 hazır sistem bulunurdu hatta 20 k ya 6700 XT hazır sistemler hadi var 30 k çok kazık geçmiş olsun.

4070 23 k falan ama. Sistem 25k. Eğer görmediyseniz düzelteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette en ucuzu bile neredeyse aynı. Bakabilirsiniz. Araştırmadan gitmedim hem daha iyi araştırsaymışım dedim. Hem yarınız Rampage kötü diyor yarınız iyi diyor kime inanayım? Adamakıllı karar verilemiyor maalesef. Hem de internetten almak istemiyoruz.

Bence anlamak istemiyorsunuz. 2dk gidip sitelere baksanız zaten normal fiyatın ortalama 15-17k monitor ile 20k olduğunu anlarsınız. Üstüne bir de daha iyi markalar olur gidip de Rampage PSU olmaz.

Buyurun sizinkinden çok çok daha iyi bir sistem.
27k.
4K.
Sadece 1 dakikalık arama ile bunlar bulunabiliyor bir de indirim kovalansa siz düşünün.

Sizin sisteminizden daha ucuz ve çok daha iyi nerede 30 k ya 3060 buldunuz INTEL 12400F-ASUS DUAL-RTX4060TI-O8G-PRIME H610M-K D4-KINGSTON 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Bir de miss gibi IPS monitör ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Bence anlamak istemiyorsunuz. 2dk gidip sitelere baksanız zaten normal fiyatın ortalama 15-17k monitor ile 20k olduğunu anlarsınız. Üstüne bir de daha iyi markalar olur gidip de Rampage PSU olmaz.

Buyurun sizinkinden çok çok daha iyi bir sistem.
27k.
4K.
Sadece 1 dakikalık arama ile bunlar bulunabiliyor bir de indirim kovalansa siz düşünün.

Düzelttim ya 25k diye ve hangi sitede 17k tutuyor sistem atabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı