RTX 3060 sisteme 600W PSU yeterli mi?

Arda6667

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 ekran kartı, i5 14600K işlemci, ASUS ROG STRIX B650-A anakart, 16 GB RAM, DeepCool AK620 hava soğutucu, 600W yeterli olur mu?PSU markası Rampage.

RTX 3060 ekran kartı, i5 14600K işlemci, ASUS ROG STRIX B650-A anakart, 16 GB RAM, DeepCool AK620 hava soğutucu, 600W yeterli olur mu? PSU markası Rampage.

Yeterli ama rampage PSU'yu değiştirirseniz iyi olur.

PSU değişirse iyi olur.

1748275976645.png

Rampage yazısını okuyunca direk çöp kovası diye anladım, kesinlikle uzak durmanız gereken bir marka.

Yeter ama PSU Rampage almayın.
Hocam benim psu 3 yıllık sadece ana kartı ve işlemci değiştircem onlarıda yazdım ztn çok teşekkür ediyorum cevap için

Rampage yazısını okuyunca direk çöp kovası diye anladım, kesinlikle uzak durmanız gereken bir marka.

Hocam 3 yıllık aslında PSU herhangi bir problem yaşamadım sadece işlemci ve anakart değiştireceğim.

Hocam benim psu 3 yıllık sadece ana kartı ve işlemci değiştircem onlarıda yazdım ztn çok teşekkür ediyorum cevap için

Hocam 3 yıllık aslında PSU herhangi bir problem yaşamadım sadece işlemci ve anakart değiştireceğim.
Sorun çıkarır diye bi kaide yok ama böyle markalarda risk çok daha fazla paranız varsa en yakın zamanda onu da değiştirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı