RTX 3060 sisteme kaç wattlık PSU yeterli olur?

Cristianooo

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 almayı düşünüyorum, sistemle kaç W PSU yeterli bilmiyorum, i5 10400, 8 RAM 16 yapacağım, kaç W lazım?

Kaliteli bir 600W PSU yeterli olacaktır. Çünkü 4060 + i5 12400F + 32 GB RAM kombinasyonu ile MSI 650W PSU kullanıyorum.
Hocam aynı sistemden bende de var, ben de 650w kullanıyorum yani sistemimiz aynı fakat benim ramim 16. Yükseltsem sizce fps artar mı?
Not= Arkadaşın konusunu işgal ediyorsam üzgünüm, bulmuşken sorayım dedim.

Hocam aynı sistemden bende de var, ben de 650w kullanıyorum yani sistemimiz aynı fakat benim ramim 16. Yükseltsem sizce fps artar mı?
Not= Arkadaşın konusunu işgal ediyorsam üzgünüm, bulmuşken sorayım dedim.
Yani stabil çalışmıyorsa ram çok kullanıyorsa stabil çalışması için yükseltilebilir.

Hocam aynı sistemden bende de var, ben de 650W kullanıyorum yani sistemimiz aynı fakat benim RAM'im 16. yükseltsem sizce FPS artar mı?
Not= arkadaşın konusunu işgal ediyorsam üzgünüm, bulmuşken sorayım dedim.

2025 yılında 32 GB ideal bence FPS olarak 30-40FPS rekabetçi oyunlarda etki eder.

Merhaba, RTX 3060 grafik kartı 170 WATT TDP değerine sahiptir tavsiye edilen psu 650 WATT olmalıdır ki rahat bir şekilde yükseltme yapabilin.

Tam modeli söyler misiniz? Değişiyor çünkü. Ama ben size ileride sistemi de güncelleyebilirsiniz diye 700 WATT'lık öneriyorum. Ha 600 WATT standart bu ekran kartına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı