Bir tek işlemciyi çıkarıp takmadım geri kalan her söktüm taktım.
Arkadaşımın sistemine taktım sistem açıldı fanlar çalıştı. Büyük ihtimalle aldığım PCI-e kablosu sıkıntılı.
O güç kaynağı modüler. Kutusunda filan orjinal kabloları olabilir. Onları kontrol edin. Ayrıca, ekran kartını söktüğün zaman sistem çalışmaya devam ediyor mu, yine de kendini kapatıyor mu ?
O güç kaynağı modüler. Kutusunda filan orjinal kabloları olabilir. Onları kontrol edin. Ayrıca, ekran kartını söktüğün zaman sistem çalışmaya devam ediyor mu, yine de kendini kapatıyor mu ?
İlk bastığımda pcnin fanları yanıyor gidiyor ekran kartı takılık pce kablosunu takmayınca PC açılıyor ama 6+2 pinlik pce kablosunu takınca sistem hiç çalışmıyor orijinal değil diye mi çalışmıyor acaba kablo?
İlk bastığımda PC'nin fanları yanıyor gidiyor ekran kartı takılık pce kablosunu takmayınca PC açılıyor ama 6+2 pinlik pce kablosunu takınca sistem hiç çalışmıyor orijinal değil diye mi çalışmıyor acaba kablo?
Bir tek işlemciyi çıkarıp takmadım geri kalan her söktüm taktım.
Arkadaşımın sistemine taktım sistem açıldı fanlar çalıştı. Büyük ihtimalle aldığım PCI-e kablosu sıkıntılı.